Hati Seorang Bergelar Ayah

Author : Cik Rose Cute | 12:46 AM | 20Total Comments |
Hati seorang ayah pastinya sedih jika dihalang daripada bertemu dengan anaknya sendirikan....Kalau Korang ada anak pasti  boleh faham perasaan Jimmy Shanley. Pasti sedih tidak dapat berjumpa anak lebih-lebih lagi yang menghalang ialah bekas bapa mertua sendiri.
jimmy
Menurut laporan Kosmo hari ini, Jimmy Shanley diharamkan daripada menjejakkan kaki ke rumah tempat tinggal anaknya di Sunway Rahman Putra, Sungai Buloh oleh bapa mertuanya, Datuk Suhaimy Othman sejak bulan Januari 2011. Kata Jimmy:-
Kali terakhir saya bertemu anak saya ialah pada April lalu, itu pun apabila bekas ibu mertua (usahawan kosmetik, Datin Muniroh Kassim) membawa anak saya ke rumah saya sendiri.

Simpati dengan nasib Jimmy.....Kesian diakan....sampai hati bapa mertuanya buat camtue...Tapi kita tidak tahu di sebalik apa yg terjadi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. kesian jgk. tp kisah diorang ni tak tau mana yg betul.

    lawa kak header baru. ;)

    ReplyDelete
  2. ya..kita hanya membaca di dada akbar..tak tahu cerita sebenarnya...harap jimmy tabah

    ReplyDelete
  3. Walaupon dah bercerai..jangan di pisahkan ikatan darah daging tu..dia tetap ayah pada anak dia..patutnye kena jugak kesiankan anak tu nak kenal ayah dia..

    ReplyDelete
  4. Memang dari awal perkahwinan dulu M simpati ngan nasib Jimmy ni.. Madu yg diharap Tp racun yg dia dapat..

    ReplyDelete
  5. mne silapnyer dia dulu..mugkin allah nk bg ujian kt dia.angp la sbgai kifarah dia pda masa lalu

    ReplyDelete
  6. tak tahu mana satu kisah sebenar kan..tp mmg kesian la kat dia.

    ReplyDelete
  7. sian dia.. walau apa pun terjadi, ayah & anak nya xleh dipisahkan.. kalau dipisahkan skali pun, da besar nnt anak tu mesti cari ayah dia jgk..

    ReplyDelete
  8. no komen...sebab kita nda tahu cerita yg betul

    ReplyDelete
  9. kesian juga tp kebenaran sebenar kita xtahu

    ReplyDelete
  10. kasihan jimmy..tak patut pisahkan anak dengan bapa kan...

    ReplyDelete
  11. huhu..semoga ada yg hikmah disebalik kejadian..
    & semoga jimmy tabah

    ReplyDelete
  12. berdosa putuskan sillatulrahim antara anak dgn ibu/bapa. Jimmy ni sgt baik orgnya, dia kawan kakak CiM. masa Jimmy kawin dgn ex-wife dia tu pown kawan2 dh tegezut gaklah, then diorg tak supprise sgt. Tapi, walaumacam manapun kawan2 Jimmy byk bg sokongan sbb dia lelaki yg baik.

    takpalah Jimmy, anak2 tu nanti akan membesar. smpi saja umurnya diorg tahulah yg mana baik yg mana buruk. Harap2 anak2 dia tak termakan hasutan keluarga yg sebelah sana
    . Kita sama2 doakan yg terbaik utk Jimmy

    ReplyDelete
  13. sampai hati si bapa mertua.
    cuba anak dia org amik and tak bagi dia tgk!!!!

    ReplyDelete
  14. x tau nk komen apa..sbb kita sendiri xtau ksh yg sebnr,, hanya Allah yg tahu... huhu

    ReplyDelete
  15. sian kat dia kpe tah jd cmni..baru kawen ttbe dah cerai berai smpai jd mcni...

    ReplyDelete
  16. tak baik la pak mertua dia wat gitu..

    ReplyDelete
  17. kesian pun ada kat dia nih..tp taktau la mana betul mana yg salah

    ReplyDelete
  18. Intan ysng dipilih rupanya kaca.. jimmy pasti dah knl lifestyle isteri dia... berkhwin dgn ank org yang ditatang dlm dulang emas... dah jodoh stkt tu

    ReplyDelete
  19. apa sudahnya kisah dia ni kan...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠