Awek Wan Zack Haikal

Author : Cik Rose Cute | 3:13 PM | 36Total Comments |
Siapa Wan Zack Haikal? beliau adalah pemain bola sepak Malaysia yg menonjol baru2 ini....Jom! layan gambarnya...


Demam Aff Suzuki 2012 kini melanda di seluruh Malaysia, tetapi berlain pula pada sesetengah awek-awek yang demamkan Wan Zack Haikal. Siapa dia ya? sila mengaku hahaha...Baik di Twitter dan Facebook update-update status kebanyakkannya mengenai  Wan Zack Haikal.

Apa yang pasti Wan Zack Haikal kini sudah berpunya. Ahak siapakah dia?Jum lihat gambar dan Profile Awek Wan Zack Haikal.




Biodata dan Profile Nur Izzati

NAMA KOMERSIAL: Zzati
NAMA PENUH: Nur Izzati Mohd Rashid
ASAL: Bandar Jengka, Pahang
TARIKH LAHIR: 3 September 1993
UMUR: 17 tahun
LAGU SINGLE: Bukan Sombong, 3 Langkah, Akan Aku Nanti, Cintaku Hanya Padamu
ADIK-BERADIK: Anak sulung daripada dua beradik
SEKOLAH: Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Jengka II, Pahang

PENCAPAIAN: Juara Pertandingan Karaoke System Comunication Multimedia Malaysia (SKMM), 2007; Juara Pertandingan Karaoke Metro Idol di Padang MPK 2, Kuantan, 2008

Kredit SINI


Psstt...Cun melecun aweknya...hihihi 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. Uwarghh . Jeless :/ cantek awek WanZack . Sobbsobb T.T

    ReplyDelete
  2. lawa la awek dye , mesti peminat dye nie semua sentap , hhehehhehe

    ReplyDelete
  3. wan zack lately menyerlah kan..smp ke gf pun menyerlah..;)

    ReplyDelete
  4. comey aweknyer..eh org jengka ke,sama dgn c'jai ni

    ReplyDelete
  5. hehe..blh la tahan, sama chantek sama padan.. :)

    *dtg xde iklan.. nnti cma dtg semula* :)

    ReplyDelete
  6. Gebu..
    Semua suka yg gebu2 ttp kenapa pompuan semua nk kurus cekeding ehh? Eh sapekah nk kurus nehhh.. Heheh

    ReplyDelete
  7. muda lagii..!
    pemain bola sepak sekarang dah macam retiskan.!

    ReplyDelete
  8. mmg cun.... mmg taste pemain bola sepak kot nk yg cun aje.. haha

    ReplyDelete
  9. cun.. pnyanyi ke aweknya.. jangan jadi mcm apex sudah.. dah jadi star ramai peminat lupa yang lama.. huhu

    ReplyDelete
  10. awek pon artis jugak....huhuhu

    ReplyDelete
  11. Bermakna permohonan nak jadi aweknya dah ditutup ke?? Kalau masih dibuka tentu ramai yg masih ada peluang nak isi borang....

    ReplyDelete
  12. ala..melepas sudah..kihkih..
    xdela..gurau je..
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  13. Nampaknya ramai lah awek-awek diluar sana yang gigit jari..hehe.. :)

    ReplyDelete
  14. hurmm cantik
    macam APEX dan jejari runcingg aje ekek ;)

    ReplyDelete
  15. comei jugak awek die.. tp xda napsu la tgok wan ne..huhuhuu

    ReplyDelete
  16. tetiba wan zack haikal glemer kan sejak 2 menjak ni. comel awek dia. ;)

    ReplyDelete
  17. tak kenal pun siapa dia ni..maklum lah tak minat bola

    ReplyDelete
  18. berapa ramailah awek-awek kat luar sana yang kecewa ye??hehehehe

    ReplyDelete
  19. menangis masuk bilik...................................................

    ReplyDelete
  20. Salam kenal. Datang dari bonikacak.com.

    ReplyDelete
  21. mornink cr..
    cun2..mudanya ;D

    cr,ada la email tu..
    cr ada reply`nti tengok`
    yg psal nuffnang tu..

    ReplyDelete
  22. oh dah ade awek la die..cantik orang nye kan...:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠