Happy Birthday Buat Waniey

Author : Cik Rose Cute | 8:08 AM | 31Total Comments |
Assalammualaikum...dan selamat pagi...

Hari ni adalah hari ulangtahun kelahiran salah seorang ahli GSF iaitu waniey..Selamat Hari Lahir akak ucapkan..semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu di samping suami tercinta....dan anak2...




Birthday
Happy Birthday Cake Pictures, Images and Photos
Happy Birthday, Mama Qalief!
I hope you have a GREAT month!!

Kalau Korang Nak keblog waniey Klik SINI atau header waniey yg cute tue....

Pssttt pasni sambung edit blog yg menempah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. salam Rose.Moning dipg jumaat.K.atie pon nk wish besday tuk waniey juge.Semoga diberikn kesihatan yg baik & sentiasa brbahgia.Aminnn

    ReplyDelete
  2. happy birthday sis waniey..moga bertambah bahgia disamping hubby n qalief.hehe

    ReplyDelete
  3. eppy bday buat wanieys ! ...

    CR dah semakin bagus dlm editing blog nie ... suke tgk
    blog CR dah membuktikan .. hari2 buat , kita semakin cekap dan banyak idea kan ;)

    tahniah dik !

    ReplyDelete
  4. dah terjah sana..cute je blog die

    ReplyDelete
  5. wah...selamat hari jadi jugak ye kak:)

    ReplyDelete
  6. happy besday kak wanieys :))

    ReplyDelete
  7. salam..haha..semalam dah ter"akak" pulak..kih kih..sungguh ku keliru..
    owh hari ni besday dik waniey eh..sat nak pi terjah dia

    ReplyDelete
  8. hai Cik Rose! Salam kenal.. Kenal nagn Waniey.. Hehehe.. Selamat menyambut hari ualngtahun juga buat ibu Qalief! ^_^

    ReplyDelete
  9. jalan² smbil golek² tgk n3 yang serupa.hehee hapi besday wanie :)

    ReplyDelete
  10. salam Kak Cr..
    hihi..baru je terjah blog die..

    sanah helwah buat wanieys..

    *dah tuko cat beru ye... tantik!!! :)*

    ReplyDelete
  11. happy besday wanie.. edit blog lagi yer? chaiyok kak...:)

    ReplyDelete
  12. happy birthday wani..muda sangat lagi wani...jauh beza dengan kita.ehehe :)

    ReplyDelete
  13. ramai yg buat entri istimewa utk waniey...happy birthday to her

    ReplyDelete
  14. Epi bestday waniy... samelah sy pon bestday arini gaks!

    ReplyDelete
  15. tima kasih kak rose..wah terharu rasa org buat entry wish besday hehe..sayang kak rose ketat2..nah wani bagi ♥♥♥♥♥♥ kat rose :-)

    rasa mcm nk masuk lam skrin lappy ni nk ambek kek comey tu haha

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir buat beliau..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila-bila..amin..

    ReplyDelete
  17. dah terjah wanie tadi..hepi besday utk wanie

    ReplyDelete
  18. dah terjah wanie tadi..hepi besday utk wanie

    ReplyDelete
  19. Selamat Ulangtahun Kelahiran Waniey... :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠