Gambar Neelofa Zaman Persekolahan

Author : Cik Rose Cute | 10:20 AM | 17Total Comments |
Cute jugak Neelofa Zaman persekolahannya....kalau korang tak caya tengok gambar kat bawah hihihi....Neelofa nie pernah sekolah kat MRSM Langkawi tau.....Budak cerdik neelofa niekan.....


Satu nama pelakon dan pengacara wanita yang semakin meningkat naik sekarang ini tentulah Neelofa. Since ramai dah heroin yang dah pun berkahwin, jadi tinggallah beberapa lagi heroin muda pelapis untuk dunia seni tanahair ini. Kalau sebelum ini kita selalu lihat penampilan seperti Siti Nurhaliza, Lisa Surihani, Zizan dan ramai lagi sewaktu mereka di zaman persekolahan, kali ini enjoice dengan 3 keping gambar semasa Neelofa di zaman persekolahan. OhArtis rasa mungkin semasa beliau di MRSM mungkin.
Memang cute Neelofa waktu zaman persekolahannya....suka tengok....
Kredit Oh Artis


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. lawa kalau dia terus bertudung bukan macam sekarang..eheh..

    ReplyDelete
  2. hehee..ayu jer bertudung tp..mana larr depa dapat kan gmbaq2 tu sume ;)

    ReplyDelete
  3. owh..kira xdelah berubah sgt wajah dia kan..mmg comeii dr dulu :)

    ReplyDelete
  4. dulu comel, sekarang tambah comel. ;)

    ReplyDelete
  5. cantik :)

    kan lbh manis klu die kekal bertudung sekarang :)

    ReplyDelete
  6. as salam

    lawa sebab ada gen arab kan..sweet:)

    ReplyDelete
  7. Comel..betoi ka dia pernah study kat Langkawi..hmmmm..

    ReplyDelete
  8. kalau skarang ni bertudung juga.. mesti comelkan..

    ReplyDelete
  9. dia ni mmg comel..tp skng ni seksi la sgt..kalo bertdg mesti lg comel...huhu

    ReplyDelete
  10. comelnya dia bertudung time skola

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠