Edit Blog TehaaNFM

Author : Cik Rose Cute | 9:53 PM | 29Total Comments |
Akhirnya aku berjaya mengikut citarasa teha...untuk memenuhi template yg beliau inginkan....Alhamdulillah...syukur sangat2...tehaa pun suka...

Header beliau....kaler yg memang menyerlah....hihihi


footer bawah....kali nie aku design lain sikit....kalau korang nak ke blog tehaa klik SINI

psstt....ada dua tiga blog lagi belum aku siapkan....dan ada juga blog yg belum aku review...cam biasa...selepas aku edit blog dorang....pasti aku review blog mereka...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. tangan cik rose mmg berseni. ;)

    ReplyDelete
  2. Sibuknya cik rose..tak menang tangan...

    ReplyDelete
  3. Lawa .. Memang ingat nak tempah templat dari blogger pun ^_^ tapi sekarang ni tengah kering kontang .. ehehe

    ReplyDelete
  4. pinjam tangan ..CR..nak rasa bakat seni tuu..betol kata cikna komen atas sejkali tuu

    ReplyDelete
  5. mesti owner blog ni peminat merah..

    cantik sekali!

    ReplyDelete
  6. Saya buat GA : http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2012/12/be-my-200th-follower-ga.html … . Join or tolong Faie promote . Thanks ^ ^

    ReplyDelete
  7. wah busy akak skrg ya... rezeki alhamdulillah...

    ReplyDelete
  8. Wah merah itu..semangat berbelog tu..hi hi..simple but nice..

    ReplyDelete
  9. kunjungan GSF..tahniah menyertainya.mohon maaf late terjah blog awak ya

    ReplyDelete
  10. akk tersangat la rajin n kreatif kan...huhu

    ReplyDelete
  11. Salam Rose..apa kabar?Br sempat k.atie singgah ke sini.
    Makin kreatif Rose skrg..tahniah!

    ReplyDelete
  12. wah makin banyak tempahan tu..alhamdulillah rezeki,cik rose buat pun mmg cantik suka sgt

    ReplyDelete
  13. fuh...tahu dah camna kebizian ko dear.. :) takpe kayuh pelan2 ok :)

    ReplyDelete
  14. wahh..byk lagi blog yg sedang menunggu untuk di edit,..!

    Hebatlah sis..!

    ReplyDelete
  15. mmg terang benderang kalernye..sakit mata...hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠