Tenet Baru Okey...

Author : Cik Rose Cute | 5:07 PM | 24Total Comments |
Lega rasanya hati...bila tenet dah okey....Korang nak tahu dari pagi semalam tenet tak okey tau....puncanya pencawang tenet kena panah kilat....

Hari nie tepat pukul 4.50pm baru okey...penat jugaklah aku menunggu hihihi....Yalah....banyak lagi blog yg orang tempah gan aku belum siap design....Sorry sangat2...

Sekarang bolehlah aku sambung edit blog kembali....Terima kasih kepada yg sudi bertandang ke blog aku....Walaupun semalam aku tak post entry...view kat blog aku 1000 lebih ....Alhamdulilah.....thanks sangat2....Nanti aku balas kunjungan korang.....


Pssst....Suka tgk Adam Hawa dah kembali bersatu....tak sabar tunggu sampai habis...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. dah episod berapa dah agaknya adam hawa 2...huhu...:)

    lame dah x tengok..:)

    ReplyDelete
  2. saya pn suka tgk adam dan hawa da bersatu..

    ReplyDelete
  3. alamak kena panah petih...adeh..takut nyer

    ReplyDelete
  4. Tu diaaaa kena panah kilat tu.. Patutlah x nampak CR

    ReplyDelete
  5. baguslah..kalau dah okey.. tenet kat rumah saye pon baru je okey jugak... slame ni rupenye line dicuri.. :/

    ReplyDelete
  6. hehe skrg dh leh rancak edit blog kembali laa kan

    ReplyDelete
  7. Bila masa note bawah pasal adam hawa hati akak berbunga hehehehe

    ReplyDelete
  8. patutla senyap je sis. huhu..

    ReplyDelete
  9. LEPAS NI BOLEHLAH BW DGN LEBIH KENCANGKAN..HIHIHI

    ReplyDelete
  10. rumah nenek say tb die rosak seb terlupa cabut plug.. rosak sudah...bahay kan

    ReplyDelete
  11. akk pun tengok adam hawa. baru nak bersatu dah tegang balik. geram kat ain. ego sangat. cam la dia tu bagus sangat...sori ye, emo pulak..

    ReplyDelete
  12. Mesti resah jiwa raga tak dpt buka blog...kikikkki.
    1000....pehhhh

    ReplyDelete
  13. salam kak...ooo tenet problm upenye..
    alhamdulillah...

    hepi2 blogging :)

    ReplyDelete
  14. wahh.,byk nye viewer. untg la..huhu

    ReplyDelete
  15. wah..banyaknya view walaupun tak online... terbaik

    ReplyDelete
  16. shida pun masalh yg sama tenet prob tp bkn kena kilat tp xtau punca kpe..huhuhu..

    ReplyDelete
  17. bahaya gak kalau on9 time hujan kan...riso lappy kena panah gakk..

    ReplyDelete
  18. bila takde internet,semua kerja pun tergendala kan cik rose

    ReplyDelete
  19. wani pun xsabar nk tgk adam hawa ni sis hehehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠