Full Template Dari Mummy Rina Zone

Author : Cik Rose Cute | 3:13 PM | 38Total Comments |
Baru selesai edit blog bisnes hihihi

bukan blog bisnes aku okey...tapi blog bisnes seorang sahabat group GSF...Sebelum nie blog tue blog contest sekarang beliau tukar....kepada blog bisnes untuk kelabu modennya....So..sesiapa yg mau kelambu moden Jom! terjah....murah2 jer....


 Kalau korang nak ke blog Mummy Rina Zone Klik SINI  Kat  bawah nie adalah kata2 beliau...aku copy paste sempena tahun baru merasmikannya...

Mulai 1 hb Januari 2013
Blog ini yang dahulunya dikenali sebagai blog contest dan Giveaway dengan nama "mummy Maira contest n GA"
Telah dengan rasminya bertukar kepada
"Mummy rina zone"

Blog ini menjual kelambu modern setakat ini dan akan disusuli dengan jualan beberapa jenis barangan untuk kanak-kanak,bayi,untuk ibu-ibu.Akan saya update dari semasa ke semasa=)

TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DI SINI=)


Psstt....Dalam beberapa hari nie aku sibuk sikit....harap korang tak marah sebab aku tak berkunjung ke blog korang....sibuk pack barang nak balik kampung....Harap korang faham ya...terutama group GSF...Sorry ya big boss...


P/S: Kilat dah bunyi2 nie....aku nak off kejap....huhuhu kan tak pasal2 rosak pulak komputer gan modem nie.... 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. cantik.. ehh.. dah xde header comel kat blog ni..simple tp nmpk sgt kemas. :)

    ReplyDelete
  2. macam pernah je terjah situ. hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh CR, idea melimpah ruah.. comel

    ReplyDelete
  4. bislah kalau rosak tak dapat order blog..hehehe malam kanglah nurul wat payment kay..tq buat sangat puas hati

    ReplyDelete
  5. wahh dah ada business la .. selamat maju jaya. moga murah rezeki awak :D

    ReplyDelete
  6. blog nurul eh. mana pegi header akak?

    ReplyDelete
  7. dah lain pulak rumah cr nih...slmt balik kg yer..

    ReplyDelete
  8. REZEKI AKAK.. SY DA MALAS NAK AMIK EDIT BLOG :)

    ReplyDelete
  9. semoga bisness kawan tu maju hendaknya :)

    ReplyDelete
  10. sempoi juga templet tu.. terbaik..hehehe

    ReplyDelete
  11. selamat berbisness akk nurul :)

    ReplyDelete
  12. Salam kak CR..
    Cantik template die.. simple!

    oo..dah pernah singgah blog die.. hihi..
    xpe..terjah lagi.. :)

    ReplyDelete
  13. Baru lps terjah..cantik blog Nurul

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum rose...cute jer header die...:)

    ReplyDelete
  15. patutla blog kak rina cantik,rupanya kak liza yg editkn.nice kak :)

    ReplyDelete
  16. hehehe..tak marah la..

    dah tengok hasil air tangan kamu tu dear..cantik dan kemas makin berkembang maju ..hehehe.

    ReplyDelete
  17. tu blog nurul kan..cantik...
    blog ni pon dah bertukar wajah la..cute nye...

    ReplyDelete
  18. bertambah rezeki cik rose ya... :)

    ReplyDelete
  19. DLM SIBUK2 EDIT BLOG ORG,BLOG SENDIRI SENTIASA BERUBAH2..MMG RAJIN CIK ROSE NI KAN..

    ReplyDelete
  20. assalam,,nak tempah boleh,,da pm thru fb,,tapi x reply pom

    ReplyDelete
  21. Cantik dan ceria sempena Tahun Baru...

    ReplyDelete
  22. owh...header blog mummy Nurul...hihihi

    ReplyDelete
  23. takpe kak..saya pun bizi ini baru sempat nak jenguk blog kawan2 itupun sikit je sempat singgah

    ReplyDelete
  24. oooo, ada blog lain utk bisnes ye~ :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠