Story Balik Kampung

Author : Cik Rose Cute | 10:04 AM | 24Total Comments |
Lama betul aku tak publish entry.....huhuhuhu kepenatan balik kampung belum hilang....lama jugak aku bercuti dari berblog nie....ada tak yg rindu kat aku? hihihi.....Menyinggah blog korang pun belum sempat lagi.....Banyak benda nak story....tak reti nak mula dari mana dulu...korang layan jerlah gambar2 di bawah hihihi...


Nie Bapak Mertua adik aku Siti....Tue Burung Kakak tua tau....mulutnya bising betul....

First time tengok burung kakak tua dekat2.....memang cantik...

Burung nie tgh makan buah rambutan.....jangan kacau nanti gigit jari...

Gambar dari dekat....

Hubby aku nak bergambar tapi takut2....hihihi....

Ready bergambar pun jauh2....takut burung tue gigit nanti....

Nie gambar dari tepi....cantik bulunyakan....Bapak mertua adik aku...memang suka burung....Hari itu dia cerita dia tangkap burung nie dalam hutan....aku dah tak ingat hutan mana....

Psstt!!! banyak lagi story aku nak tulis...sampai di sini dululah....nanti korang boring pulak baca...sebab panjang sangat hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. Wah cantiknya burung kakak tua tu..unik kan burung ni...

    ReplyDelete
  2. ala tomey nyer burung kakak tua 2..kak balik perak ek?ptt sunyi je blog cik rose 2

    ReplyDelete
  3. Salam Rose..cantiknya burung kakaktua tu..selalu dpt tgk dekat2 masa g zoo jer.hihihi

    ReplyDelete
  4. burung tu tak berikat ke kak?tak lari ek :)

    ReplyDelete
  5. Memang cantik betul bulu dia. Kaler biruuu. Garang ekk burung nie.

    ReplyDelete
  6. cantiknya kakak tua tu..tpi kenapa eh di panggil kakak tua..padahal cantik je kan..

    ReplyDelete
  7. pernah tgk burung kakak tua mkn kuaci. cpt je dia bukak kulit. huhu..

    ReplyDelete
  8. cantiknya burung kak tua nie.klu pandai cakap boleh buat show nie.hehe

    ReplyDelete
  9. suka juga dgn burung kakak tua nih hehee..teringt lagu "burung kakak tua"

    ReplyDelete
  10. mmg comel la burung tu. warna bulu dia cantik

    ReplyDelete
  11. Cantik warna burung kakak tua tu, kombinasi warna ceria :D

    ReplyDelete
  12. jinak ke kak..cantik,mmg biar lepas camtu je ekk.

    ReplyDelete
  13. burung kaka tua..hinggap dijendela..teringat lagu dulu2 hehe
    comey burung tu

    ReplyDelete
  14. mmg bela ye kak? kaki dia berikat ke kat kayu tu?

    ReplyDelete
  15. cantiknye color burung tuh..serius cantik...erkkk, makan rambutan...comel...hehe

    ReplyDelete
  16. cantik bulu :D

    pernah pegg burung kakak tu yg genting punya :D

    pandai pulak mkn rambutan tu :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠