Gambar Fasha Sanda Hamil

Author : Cik Rose Cute | 8:29 PM | 22Total Comments |

Alahai...comelnya Fasha....seri mengandung katakan....jeles pulak aku tengok hihihi....terasa mau mengandung jugok....kikiki...

 Fasha Sandha turut sama berkongsi gambar ceria dirinya bersama ibu mertua. Menurut caption yang ditulis oleh Fasha, gambar tersebut diambil ketika sambutan hari jadi ibu mertua Fasha.Seronok pulak tgk Fasha dah okey dengan mak mertuanyakan.....See  senyuman yang terpancar di wajah kedua-dua insan ini.

 Gambar2 nie...telah dikongsi oleh  Fasha  Sendiri di Instagramnya. Memang makin berseri wajah bakal si ibu inikan.....seksi pulak tue....
Patutlah udah lama tak tgk Fasha berlakonkan....mungkin dia stop kejap kot....sebab mengandung.... Layan jerlah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. mg selamat nanti melahirkan baby yg comel

    ReplyDelete
  2. berserinya ibu mengandung ni...
    lawakan fasha...

    ReplyDelete
  3. mmg berseri muka fasha.comey:D

    seksi pulak tu :D
    tak berlakon pon fasha dah dapt job lpas bersalin.bb pon bakal dapat job juga.rezeki anak:D

    ReplyDelete
  4. wah bape bulan dah fasha nie..:)

    comel gambar dia ngan mak mentuanya tu..

    ReplyDelete
  5. nampak fasha comel sangat..seri ibu mengandung kan..

    ReplyDelete
  6. semoga selamat melahirkan anak first

    ReplyDelete
  7. comelnya fasha masa preggy... maybe bakal dpt anak lelaki kot.... hahaha... saje meneka je ni..hihi...

    ReplyDelete
  8. p/s : akak penah duk tumpat? area mana yer?

    ReplyDelete
  9. tu la bila tengok orang mengandung terasa jugak nak mengandung :)

    ReplyDelete
  10. meme lawo...tp tang seksi meksi tu kena kurangkan..kih kih...tapi memang naik seri wajah dia

    ReplyDelete
  11. seksiiii...tapi nampak kan seri ibu mengandung

    ReplyDelete
  12. ttp cun walaupun tgh mengandung..seri ibu mengandung tu

    ReplyDelete
  13. segak lah..
    nmpk berseri la plak :)

    ReplyDelete
  14. teringin jugak niiii... hihi.. x minat dia..tp hope 1 hari nnti dia bertdg... xmo la seksi2.. dah nk ada ank..patot tunjuk contoh yg baik kan.. hihi

    ReplyDelete
  15. salam kak CR..
    huhu..comel tp seksiiii...
    semoga fasha & kandungan ye sentiasa sihat2

    ReplyDelete
  16. Memang cantik dan berseri je Fasha ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠