5 Hari Menyepi....

Author : Cik Rose Cute | 12:55 PM | 21Total Comments |
Assalamualaikum buat sahabat alam maya.....sudah 5 hari aku menyepi....Aku bukan suka2 menyepi...tau...di sebabkan tenet kat rumah aku problem...terpaksalah aku menyepi....huhuhu...pukul 12.00pm baru tenet nie okey....aku pun tak sabar nak masuk office hihihi....dan tak sabar nak balas kunjungan korang....

Waiting komen belum aku publish lagi...dekat 100 lebih jugaklah waiting komen menunggu aku publish dan membalas balik kunjungan korang......harap korang tak merajuk dengan aku....

edit blog blogger pun belum aku siapkan lagi....gara2 tenet meroyan kikiki....


Psst!! itu sahaja luahan aku untuk hari nie....mungkin korang tertanya2kan....kemana aku menghilang 5 hari....hihihi..banyak benda nak story....besok2lah pulak...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. skarang ni, mmg ramai de masalh internet kan..

    kat tampt nur pun semput2 line nye...geram..!

    Grrr....

    ReplyDelete
  2. Masalah tenet mmg xboleh dipisahkan sbg sorang blogger.. Semoga semua bjalan dgn lancar

    BY: DJ dan CHEF
    (djdanchef.blogspot.com)
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  3. ala...baru 5 hari.saya ni skang ni tinggal berminggu2 pon ada.hehehe

    ReplyDelete
  4. salam CRC...salam maulidur rasul..xpa..pelan2 kayuh..nanti dah ok pelan2 singgah umah kawan2..:)

    ReplyDelete
  5. patutlah lama menyepi..hehehehe.. welcome back..hahaha.

    ReplyDelete
  6. sama lah dengan ita..
    net memang hancur...
    kadang ada..kadang takde

    ReplyDelete
  7. Internet meroyan ler pulok yew..? hehee..

    ReplyDelete
  8. xpe slow2..mcm dya..hihi..line tersgt lah slow skrg ni

    ReplyDelete
  9. xpe kak..
    msg2 kdg2 tu pun sibuk..bila dh buka tu msg2 jenuh bayar utang BW.hehehe

    ReplyDelete
  10. ala kak.. 5 hari baru.. lom 5 minggu..hihi.. tp camne pun deqla tetap terjah blog akk punye.. cuma cpt atau lmbt jek.. ye kak? :)

    ReplyDelete
  11. kita rindu sama cik rose tau..ari2 dtg sini sunyi sepi jer umah tuan umah takder..

    ReplyDelete
  12. owhh ptt la..lama diam je..ekeke.. take yr time, sis..

    * Thanx, blog kite dh cntk

    ReplyDelete
  13. cikna pun baru sudah menyepi ni. hihi..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠