Thank Nuffang

Author : Cik Rose Cute | 12:01 PM | 17Total Comments |
Terima Kasih Kat Nuffang kerana aku punya nuffang tue dah okey...Hari tue sewel kejap jadik Non-Glitterati....Lama jugaklah....Lepas tue aku tak puas hati..aku send ticket....


Kenapa Nuffang saya dalam keadaan Non-Glitterati? Sebelum nie Glitterati....Please!!! Tolong Jelaskan...Apa Masalahnya?


Lepas dorang jawab kejap jer....

 
terima kasih ________________________________ From: Nuffnang Helpdesk <helpdesk@nuffnang.com.my> To: ccherosliza@yahoo.com Sent: Wednesday, January 16, 2013 5:30 AM Subject: [ID: 50F6AB92] - New Ticket Created Che Rosliza Che Mat, Your support ticket has been created and sucessfully dispatched to the Blogger Enquiries/Suggestions department. Your ticket information is as follows: Ticket ID: 50F6AB92 Email: ccherosliza@yahoo.com If you submitted your ticket while logged in, you may view your ticket in your Find Tickets page ( http://mandrillapp.com/track/click.php?u=4471370&id=0764c3b98a004ea5bd6f152649d7ce72&url=http%3A%2F%2Fwww.nuffnang.com.my%2Fhelp%2Ffind-ticket&url_id=2e7aaadf04597aadf1ddbc48b5db979c8cde8511&tags=_all,_sendhelpdesk@nuffnang.com.my ).Otherwise, you may use this link: http://mandrillapp.com/track/click.php?u=4471370&id=0764c3b98a004ea5bd6f152649d7ce72&url=http%3A%2F%2Fwww.nuffnang.com.my%2Fhelp%2Fview-ticket%2F50F6AB92%2Fccherosliza%2540yahoo.com&url_id=58a54e5719b7b7d85ea5f049ab8f1f533bba4e69&tags=_all,_sendhelpdesk@nuffnang.com.my This is a computer generated email; if you have follow up questions regarding this ticket kindly use the link above to post another reply. Thank you. Nuffnang Helpdesk

Satu benda pun aku tak faham hihihi...Besoknya Nuffang Send lagi tau....

 
Dear Che Rosliza, Thank you for writing in to us! Upon checking out system, only one of your blogs is serving Nuffnang ads publicly at all times and thus affected your membership status. If you wish for Glitterati status to be reinstated, kindly ensure that all your registered blogs under one Nuffnang account have our Nuffnang ads placed. Once the process is done, you'll be given your Glitterati membership back. Hope this helps, and have a good day! :) ---------------------------
Cheers, Laura Lee Community Executive Nuffnang Sdn Bhd www.nuffnang.com.my Check out NuffnangX at www.nuffnangx.com for a revolution in your blogging experience! This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please notify the system manager. This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your system. If you are not the intended recipient you are notified that disclosing, copying, distributing or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited.

Itulah jawapannya....Korang faham tak?kalau faham boleh kasi terang sikit kikiki....Aku nie bab2 omputih blurr...sikit2 tau ler.....Aku bukak nuffang hari nie aku tgk nuffang aku dah cam kat bawah...

Mulalah tersenyum lebar sampai ke telinga kikiki....

Psst!! Selamat Hari Sabtu....Kemana cuti2 nie....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. heee..kekadang mmg xberapa betul sgt kan..tiba2 je tukar...

    tapi bila kita hantar tiket, kira cepat jugaklah tindakan diorg...

    ReplyDelete
  2. dia suruh letak iklan dia kat blog2 lain yang didaftarkan dalam nuffnang tu..

    cm sy dulu pun lebih kurang gitu gak..ada dua tiga blog percubaan termasuk blog utama, yg blog percubaan tu sebabkan asyik tukar2 kod html jadi abis terjejas kod nuffnang sama..

    penyelesaiannya untuk tidak menghampakan mana mana pihak, sy daftarkan blog utama je dalam akaun nuffnang..

    ReplyDelete
  3. BUI PUN PRNH KENA..LEPAS HTR TIKET BARU OK BALIK..

    ReplyDelete
  4. hehe. pening tgk msg nuff tu kak.

    ReplyDelete
  5. actually susah skit nk fhm. tp yg CiM faham ticket tu merujuk kpd soalan yg u hntr mknanya nufnang dg create 1 enquiry myb diorg dh toling translate bahasa ibunda kita tu.

    then email ke2, nufnang kata blog u yg ini je ada aps.X tp 2 blog yg lain tkde. tp skang dh okey kannn, msti nufnang dh buat keje dia. hehe...

    ReplyDelete
  6. akak..
    yg penting yg last kat bawah tu..jji nufnang dh bg blk.hahahaha

    ReplyDelete
  7. salam kak cr..
    huhu..nuff lately ni mengong ckit..ade tu earning jadi skit dari yg biasa,,,
    apepun,alhamdulillah dah okey :)

    ReplyDelete
  8. pssttt... tuko template baru... cantikkk :)

    ReplyDelete
  9. aduii pjgnye mesej dr nuff..pening..hihi.. so, skng dah lega yer kak? segala persoalan terjawab sudah.. =)

    ReplyDelete
  10. oooo.....nuffnang bgtau makesure blog yg akak register bwh nuffnang tuh ada iklan.....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠