Gambar Pakwe Anzalna Nasir

Author : Cik Rose Cute | 11:50 PM | 13Total Comments |

Hai! banyak pulak aku publish entry malam nie....korang layan jerlah...,tadi usha2 blog terjumpa pulak gambar pelakon nie dengan pakwenya...so aku nak share gan korang.... aku ambik gambar nie dari Sini

Siapa tak kenal Anzalna?dia jugak berlakon dalam drama Adam Hawa...

Anzalna Nasir dan kekasihnya yang bernama Hanif Zaki.Dah banyak gambar mereka di blog-blog dan forum..  Ada juga mengatakan mereka merancang untuk mendirikan rumah tangga.Semoga impian untuk mendirikan rumah tangga terlaksana....Amin..Apa-apa pun layan jerlah gambar pasangan nie....


Psstt!!! gambar yang last tue bakal mak mertua ke? hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. nak macam mat salleh je rupa pakwe dia tu

    ReplyDelete
  2. moga kekal lah yeaaaa Anzalna. dia pown dah semakin cantik skang berbanding mula2 keluar dulu...

    ReplyDelete
  3. ok la. tak sorok pakwe kan. selalu retis ni , tak nak bgtau dah berpunya ker blum.mcm la kita heran sgt kalau diorg dah berpunya kan..hehe

    ReplyDelete
  4. hehe...semoga bahagia dengan pakwe dia tu..

    ReplyDelete
  5. hi akak=)..comeinyelah header akk..=)=)

    ReplyDelete
  6. anzalna nie mmg irasa memey betullah..kacak juga pakwe beliau.hehe

    ReplyDelete
  7. iras2 nik selebriti chef tu pun ade kan....

    ReplyDelete
  8. hensem & cantik. sesuai la tu. ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠