10 January 2013

Aku...Dia...Dan Cinta

Wah!!...nama blog yg indah hihihi....Aku baru jer lepas edit blog blogger nie....Blognya memang lama betul aku edit hihihi....yalah...dia nak blognya nampak cun betul tak?....

Tema blognya nak ada kucing gan rama2....Nama blogger nie adalah Mas...adik nie baru lagi berblog....Warna pilihan pink...Kucingnya pulak namanya cik tam...Mau Berkunjung Ke blognya Klik SINI  Jom! Follow...tak rugi tau...dapat kenalan baru hihihi...
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. thanks kak...
    sgt berpuas hati...hihihih
    thanks lg skali sudi layan kerenah mas..hihih

    ReplyDelete
  2. Cute.

    Bertukar lagi blog CR ni yer.

    ReplyDelete
  3. camne akak buat border keliling blog tu mcam tu

    ReplyDelete
  4. cantikk....
    nur aku cinta dan cita2..hihih

    ReplyDelete
  5. Fah berkunjung ke sana.. tgk cik tam yang comel..

    ReplyDelete
  6. bila laa nk buat blog Na kan hihi

    ReplyDelete
  7. sudah follow blog dia semalam :) cantik dan kemas dear :)

    ReplyDelete
  8. ermm.. cantik sis edit ;) ye la. blogger newbie lgi~ tp asal ade tekad okay la~

    ReplyDelete
  9. nama blog cantik blog pon cantik ...

    ReplyDelete
  10. as-salam.cr :D

    wah semakin maju..
    good luck :D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum rose...cantik2 blog dia nak terjah la...;)

    ReplyDelete
  12. cantiknyeeeeeeeeeeeee!!! saya jelesssss!!!!

    ReplyDelete
  13. bila nk tempah...mmg nk jugak blog js berwajah baru...hihi

    ReplyDelete
  14. dya suka yg bawah..ada pic kucing

    ReplyDelete
  15. salam kak cr..
    pink again? hihih.. cantik cantik..siap ade tucen lg :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠