Iklan Nuffang Sanofi Lactacyd

Author : Cik Rose Cute | 1:02 PM | 32Total Comments |
Korang kalau tengok iklan baru aku menari2 kat atas atau sidebar tue klik2lah ya....hihihi...baru hari nie aku nampak iklan tue menari2 dekat header dan sidebar.......Thanks Nuffang...

Ni iklan feminine hygine Sanofi Lactacyd Kalau nak tahu lebih lanjut klik  kat sini.. 

Kalau klik..jangan lupa gitahu...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. nk clik2 tp x kuar ler iklah tu.,. nnti KA dtg lagi ye hehehe

    ReplyDelete
  2. iklan tuh tak kuar la kak...nti sy singgah sy lg

    ReplyDelete
  3. insha Allah,setakat ni tak nampak lg ads maybe sebab line tenet tiha dindong ni..congrats dapat BE :)

    ReplyDelete
  4. dah klik..tahniah yer! Cute la ads dia hehe (^_^)

    ReplyDelete
  5. yeahh tahniah.. rasa mcm nk turut menari2 jugak.. :p

    ReplyDelete
  6. cik rose dh dapat be juga ye akhirnya..tahniah..sama lah kita dapat be ni pagi tadi..cubits sikit be tu..

    ReplyDelete
  7. haha, dah tekan..nak jer request free sample tp takut x terpakai jer..

    ReplyDelete
  8. Banyak n3 yg saya baca pasal iklan lactacyd d nuffnang...sukew tgk iklan dia..cute, sweet jer kan?

    ReplyDelete
  9. belum terserempak lagi la CR..dia malewww kot..hihi

    ReplyDelete
  10. dia main nyorok2 pula kak...
    nur nak klik dia xde pulak..
    haishh...

    kalau ade nur klik ya.. :)

    ReplyDelete
  11. alahai manela iklan tu ek. xkuar2 la plak. kna tggu nampaknya ni. sok solehah tgk alek ye :)

    ReplyDelete
  12. aah dtg tme tade plk iklnnyee huhu

    ReplyDelete
  13. keluar nanti wani klik k..skang ni xnampak lg :-)

    ReplyDelete
  14. makin bertambah rezeki,Alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  15. die tak kuar lak menari2 cik rose...

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum rose...mama dtg dia x kuar la ...;)

    ReplyDelete
  17. dtg nk klik iklan tp takdok la pulok.

    ReplyDelete
  18. klik klik... BE nufnang msti masyuk knnn

    ReplyDelete
  19. salam kak CR..
    tahniah!lama cma x cek nuff.. huhuh..

    cma dtg ni iklan xmuncul..nnti dtg lagi. :)

    ReplyDelete
  20. salam kak CR..
    tahniah!lama cma x cek nuff.. huhuh..

    cma dtg ni iklan xmuncul..nnti dtg lagi. :)

    ReplyDelete
  21. Bukak pakai henphone.....x kuar huhuuu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠