Gambar Pra Perkahwinan Liyana Jasmay & tunang Fathudin Mazlan

Author : Cik Rose Cute | 7:49 PM | 21Total Comments |
Sekarang niekan isu tentang gambar pra perkahwinan Liyana Jasmay tersebar....Gambar pra perkahwinan mereka nie sebenarnya dorang nak simpan untuk buat koleksi peribadi....tup-tup tersebar kat Internet....

Aku sebenarnya suka tgk muka Liyana Jasmay nie....cam tak puas tgk....cute sangat2....tunanngnya pulak hensem hihihi....Pasal isu nie jugak Ibu Liyana Jasmay meluahkan perasaan kecewa kerana gambar pra perkahwinan anaknya  tersebar.


“Saya dan keluarga kesal dengan apa yang berlaku. Perkara sebegini sepatutnya tidak berlaku ketika ini memandangkan majlis bakal berlangsung tidak lama lagi”
“Gambar itu sepatutnya tidak boleh dipaparkan kepada umum kerana perkara ini telah dijanjikan sejak awal lagi. Ia hanyalah untuk simpanan peribadi sahaja”
“Kami kesal dengan tindakan jurugambar berkenaan. Namun, tidak perlu diperkatakan lagi kerana ianya telah berlaku dan kami akui kesilapan itu,” ujar Datin Habsah Simpon yang di’hubungi.
 
Pssttt!!! telajak perahu boleh di undur...telajak upload tak boleh nak undur hihihi....Layan jerlah...apa-apa pun gambar dorang sweet dan romantik...Semoga mereka berdua kekal bahagia....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. wowww...cntik...
    LJ...she looks gorgeous

    ReplyDelete
  2. SEKARANG MASING2 BERBALAH PASAL NI..HUHU

    ReplyDelete
  3. ooo. ni kes terlajak upload ker???
    anyway nice photo

    ReplyDelete
  4. kembalilah ke landasan sebenar....belum kawen dah rupa dah kawen...tunggulah dah sah nnt...bergambarlah camana pun...sedih sangat tgk semua nak tiru budaya barat.....

    saya bukan tak suka artis..tapi...perkara yg mereka buat tuuu..dah makin keterlaluan... sorry yaa CR..hehe

    ReplyDelete
  5. ala kesiannya..

    cantik semua gambar tu..tapi rosak mata...hati..

    ReplyDelete
  6. moga mereka jadi pasangan yang soleh solehin suatu hari nanti..insha Allah :)

    ReplyDelete
  7. Lg kontroversi bile saifulnang pun kluarkan komen, haru...
    Mmg la kene hentam, gmbr pre wed je baru tp dh mcm post wed plak gayanya...

    Saya plak yg emo, hahaha!

    ReplyDelete
  8. moga jodoh mereka berkekalan. :)

    ReplyDelete
  9. tu la dah baca tadi :D

    good nite CR :D

    ReplyDelete
  10. sweetnyaaaaaaaa......

    alaaaa takpa lah, semuanya comel, mestilah kena kongsi.

    tapi...tak adillah pada keluarha LJ, photographer tu sgt tak amanah. mana boleh buat mcm tue, kira pecah kontrak dan family LJ boleh saman kalau mereka mahu.

    ReplyDelete
  11. siap jurugambar dia pun dah bagi komen panjang lebar tentang isu ni. dugaan org nak kwen.huhu

    ReplyDelete
  12. Moralnya, nak buat pre wed jgn pelok2, jgn cium2, jgn pegang2.. hehe..

    ReplyDelete
  13. setujulah bab benda ni semua tak patut tersebar.tp moralnya tak payah la nak sweet2 sgt pegang sana peluk sini..bukan sah jadi suami isteri pun lg..haha pedas tak sy komen?

    ReplyDelete
  14. terlebih romantik ni utk pre wedding. huhu..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠