Entry Pertama Berblog

Author : Cik Rose Cute | 4:16 PM | 9Total Comments |
Pada awal aku berblog pada tanggal 23 june hari khamis....waktu tue aku sekadar berkongsi gambar anak aku sahaja.....aku tidak banyak menulis....klik Sini kalau nak tgk entry pertama aku....hihihi....lucu pun ada....Entry pertama pun tue just gambar anak lelaki aku yang bernama Haziq Hanif...




Pssst!!!...usia blog aku sekarang...2 tahun 7 bulan....tue pun sebab fieda tanya....kalau tak aku tak ambik kisah pun....hihihi  layan jerlah...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. Hehe.. Kalau dibelek2 balik entri2 lama memang lucu.. Nak2 lagi 1st entry.. Baru2 belajar nak berbelog, menulis pun belum ada skill lagi.. hehe..=)

    ReplyDelete
  2. biasa la tu :D
    tak lama lagi dah 3 tahun. dah ada jenama sendiri lagi.alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  3. sy pun waktu mula2 berblog pun syok sendiri ja..smp skang dh dua tahun pun syok sendiri ja.haha..

    ReplyDelete
  4. blog nur tua lagi nampaknya...hihih

    ReplyDelete
  5. wah..dah lama laa dh nak masuk 3thn kalau anak..dah riuh bercakap dah nie..hihi..nak g tgk jap..entry tuu

    ReplyDelete
  6. hehehe...entry pertama MV pun lucu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠