Make Over Blog Cammy Lia

Author : Cik Rose Cute | 8:34 AM | 12Total Comments |
Assalamualaikum....Pagi2 lagi dah update entry pasal edit blog hihihi....Aku malas nak merapu panjang2....pagi2 nie otak aku beku bercampur pulak dengan kat sini hujan lagilah beku kepala otak aku....Layan jerlah....

Tuan punya blog nie request kaler hijau pucuk pisang dengan hijau lumut....gabungan warna yg sangat2 menyerlah....Hope tuan punyer blog suka dengan hasil design aku.....Korang nak ke blognya klik gambar di atas ya...


Psst!!!...ular sawa kalau kena pijak dengan tayar kereta tak mati erk?....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. sapa yg pijak ular sawa?? kuatnya ia..

    ReplyDelete
  2. pehal tetiba citer bab ulau ni cik rose..pagi2 buat seram dah nih..hihi

    ReplyDelete
  3. jarang tgk blog caler hijau muda kan..nmpk cantik jugak..

    mmg ssh mati kot k.ros ular sawa ni..

    ReplyDelete
  4. sekala sekala tgk cantik jugak kaler hijo ni.. kan ai kan? hahahaa.. apapun, hasil keje akk mmg cantik..

    psstt.. deqla nk mintak tlg edit backgroung dan tukar font blog deqla boleh x? nti bgtau hrga eh. :)

    ReplyDelete
  5. ulor sawa...??takut pulok dgr..

    ReplyDelete
  6. jap gi nak terjah...

    p/s * erk pijak ular sawa dengan tayar?tak kot...

    ReplyDelete
  7. yeaaaa...cantik2..mekasih sis :-)

    ReplyDelete
  8. cantik nya keler blog ni. suka

    ReplyDelete
  9. sapa pijak ular tu ?

    ok , nak g kenai2 jap :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠