TALHA HARITH Muntah DARAH Akibat SIHIR

Author : Cik Rose Cute | 11:32 AM | 17Total Comments |
Macam2lah dunia nie.....kesian pelakon nie..kan....terkena perbuatan sihir dari peminatnya.....Jom! baca...


PETALING JAYA: Pelakon baru Talha Harith atau Talha menjadi mangsa terbaru perbuatan ilmu hitam apabila dia mengalami muntah darah dipercayai perbuatan seorang wanita yang jatuh cinta kepadanya.
Talha, 22, berkata, dia tidak pernah menyedari bahawa dirinya terkena sihir seorang peminat sehingga dimaklumkan selepas selesai menjalani proses berubat secara tradisional pada malam Khamis lalu.
“Kebetulan rakan saya merupakan anak murid kepada seorang pengamal perubatan alternatif. Dia telah melihat kelainan kepada diri saya.
“Daripada situlah saya pergi berubat cara perubatan Islam selama tiga hari dan alhamdulillah segalanya sudah pulih. Saya harap perkara ini tidak berulang,” katanya ketika dihubungi mStar Online di sini, Jumaat.
Selain Talha, beberapa selebriti lain sebelum ini pernah mendakwa terkena sihir dan ilmu hitam seperti Awie, Razali Hussein dan Fezrul Khan.
Untuk artikel penuh, klik di SINI
 
Pssttt!! kalau minat pun....takkan sihir menyihir....khurafat betul....huhuhu...Allah tidak menyukai orang yang bermain dengan sihir nie....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. kesian dy...eishh3..tu yg kite digalakkan sentiase dlm keadaan berwuduk, bia susah sihir nak masuk dlm bdn kite..btw
    jemput bace post baru ^^
    http://farhanabiella.blogspot.com/2013/01/what-was-your-first-impression-of-me-erk.html

    ReplyDelete
  2. Tak suke die dalam cerita setia hujung nyawa tu..huhu

    ReplyDelete
  3. bahaya zaman skrang ni.tak suka jea sihir

    ReplyDelete
  4. kasihankan...tak pasal2 kena sihir...
    ish..xbaik buat mcm tu..Tuhan laknat..!

    ReplyDelete
  5. teruk betul org yg shirkan die nih

    ReplyDelete
  6. bahayanya... napelah sanggiup wat camtu kan

    ReplyDelete
  7. Kalau dah jadi peminat, kalau dah minat sangat mengapa nak susahkan org yg kita minati pula?? Mengapa tak hadiah jongkong mas ke, hadiah bunga ke atau beri apa2 penghargaan kpd dia yg kita minati, mengapa dihadiahkan jin pula kepadanya?

    Teringat seorang doktor pakar yang pernah muncul di TV berkata sebahagian dari mereka yg "kena santau" sebenarnya ada ciri-ciri/simptom penyakit tibi..wallahualam...

    ReplyDelete
  8. haish
    mintak di jauhkan..segak susah x segak pun susah kan kak :)

    ReplyDelete
  9. kesian dia..pe la dunia skg nih,...

    ReplyDelete
  10. teruk btl smpai nk menyihir org..ee...menyusahkan org lain

    ReplyDelete
  11. Ramai sangat artis kata diri disihirkan orang... huhu antara.percaya dengan tidak je.. minta jauh lah...

    ReplyDelete
  12. sanggupnyer dorang ye buat gitu..

    ReplyDelete
  13. si pelaku mmg tak takot dosa.. ish2.. mcm2 ....

    ReplyDelete
  14. salam kak CR..
    huhuh..manusia ni tulah..xpernahcukup..sampai nk bersihir bagai..semoga beliau cepat sembuh..

    oh dunia sekarang...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠