Sambung cerita Balik Kampung...

Author : Cik Rose Cute | 9:52 AM | 41Total Comments |
Hari tue...aku balik kampung...sebab ayah aku ajak tgk Fahmi kawin....5/1/2013.Aku pun teruja nak tgk fahmi secara dekat2 hihihi....Ayah aku pelawa....apa lagi...exitedlah nak tgkkan...Aku tanya ayah aku?kita dapat jemputan ke?..ayah aku cakap memang di jemput....lagipun majlis hari tue..untuk keluarga jer....Tapi ramai jugak orang datang....Orang yg datang nak bergambar beratur kat luar....Aku tak adalah beratur....aku bukannya peminat fahmi hihihi.....Jom! layan gambar di bawah...

Sebelum pergi....sempat lagi snap gambar dalam kereta....waktu nie tgh tunggu adik aku....Jam tangan dari Jepun....Baby G (jangan jeles hihihi)

Kenapa mulut Fahmi cam tue erk? Tudung hitam adik aku....

Hubby aku pun bergambar....waktu nie...terketar2 tangan aku nak snap gambar kikiki...


Eh! mana gambar bini dia kikiki...


 Kenapa dengan aku tue?cam tak ready jer....tgk mulut fahmi....nie salah cameraman okey....kikiki....kitaorang tak ready dah snap...Berkilat muka aku...aku letak minyak masak sebelum pergi...tue yg nampak berkilat kikiki...Korang caya ke? taklah...jenis muka aku memang berminyak kalau berpeluh huhuhu ada petua tak?

Psssttt!!! banyak lagi gambar.....aku malas nak up-load kikiki.....pasni... nak edit blog orang huhuhu belum siap lagi....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

41 comments:

  1. best nye dapat gi kenduri kahwin apex ...ooo memang panggil fahmi ye ..baru kite tau ....nway salam kenal ye :D

    ReplyDelete
  2. tertanya2 fahmi mana??rupanya KFCm

    ReplyDelete
  3. kira ada bau2 bacang ngan apek la ni? hehe

    ReplyDelete
  4. salam kak CR..

    tahniah buat KFCM :)

    akak kelihatan gebu sekali :)

    ReplyDelete
  5. wah...jelesnyer bergambar dengan retis ;)sedara ke kak???

    ReplyDelete
  6. amboi glamer sekejap ye.. hehehe. Done clik2

    ReplyDelete
  7. Wah, bestnyaa dapat bergambar dengan dia. Akak pun sama. Gigih ke hulu ke hilir dengan tissue, kertas serap minyak tu, pastuh kejap2 tepek compact powder.

    ReplyDelete
  8. assalam,,,sy nak tempah edit blog boleh???

    ReplyDelete
  9. Salam Rose..wah!glamour Rose brgambar ngan pemain bolasepak trkenal tu..kiranya sedare ngan apex la ni ya(^_^)

    ReplyDelete
  10. akak sedra dengan fahmi ke...wah dapat gak bergambar dengan pengantin popular tu kan...

    ReplyDelete
  11. syok la cik roce dapat bergambar ngan fahmi & isteri
    cantik kan isteri dia :)

    ReplyDelete
  12. hehehe..lawaklah... sempat lagi nak sapu minyak masak tu..hihih..

    wahh...dapat pergi majlis khairul fahmi..bestnyerr..!

    lupa nak krim salam..hihih

    ReplyDelete
  13. Semoga lepas kawin ni prestasi Apex atas pdg bola kembali meningkat. Kesian jugak kat dia krn tlh lama tersisih dlm skuad Harimau dan masa Piala Sumbangsih baru2 ni pun disisihkan lagi oleh Jurulatih Kelantan....

    ReplyDelete
  14. owhh ada kaitan eh dgn family apek ni.. hihihi.. wahh best la bergmbr dgn apekkkk

    ReplyDelete
  15. untung nyeee akak. cantekk ah leuniey tuuu. =)

    ReplyDelete
  16. wah..bestlah leh bergambar ngan artis..cantik tak lueniy sis???

    ReplyDelete
  17. wahhh p kawen apek la.. ensem dan comel mereka itu

    ReplyDelete
  18. wahh bestnya CR ke majlis kawin apex ! ... popular sekejap yee ;)

    wajah leuniey tuu live cantik tak ??

    ReplyDelete
  19. muke berminyak.. haa gi tekap gan kertas minyak hehe

    ReplyDelete
  20. fahmi ni adik kak rose kke..hihi..macam ya ja ;)..apa2 pn dorang mmg sweet lah..suka tgk wife dia ;)

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum rose...bestnya dapat jemputan majlis kawin fahmi tu...;)

    ReplyDelete
  22. bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kak rossss!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. best pegi kenduri kat kampung kan :)

    ReplyDelete
  24. peeewitttt
    bestnya...tp betul lah kak ros..muka akak nmpk sgt berkilat..hahaha xpe jd retis kak :)

    ReplyDelete
  25. pergh...bestnya... dapat jumpa depan2 tu...wah...

    ReplyDelete
  26. Kiranya Che Ros dgn Fahmi tu bersaudaralh ye. Hehe. Menyibuklh pulak saya ye.

    ReplyDelete
  27. lawo jam cr :)
    comey kan wife kf..
    adik cr mcm muka heliza :)

    ReplyDelete
  28. tertunggu2 akak update pasal kawin apex ni..
    saya pun muka jenis berminyak gak kak hehe

    ReplyDelete
  29. seronoknya balik kg. nik nak balik kelantan jugak la..huhu

    ReplyDelete
  30. akak sedara dia eh? huhu~

    kak, nak kurangkan muka berminyak cuba try makan VCO..sy ada jual kalau akak nak..boleh bg free postage..hehe..(iklan jap~ :P)

    ReplyDelete
  31. wah...seronok dapat jumpe ye cik rose..

    ReplyDelete
  32. singgah sini...
    Nak dapat tudung yang cantik lagi gorgeous
    Meh Join GA Nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/hijab-and-such-iconic-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. phewitttttt...CR amek gambo ngan KFCM la...cantik wife die..mmg sepadan..;)

    ReplyDelete
  34. akak sedara ye ngn fahmi??hjihih..

    muka dya pun berminyak..huhu.. kalau cik rose dpt petua jgn lupa kongsi dgn dya ye

    ReplyDelete
  35. wah dapat la cr pergi ye..hihi

    kalau CR rajin..Cr amik putih telur.lepas tu sapu dekat muka.
    biar kering pastu cuci.utk kurangkan kulit muka berminyak.su pernah amalkan masa zaman sekolah.alhamdulillah muka tak berminyak :D


    tenq :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠