Make Over Simple

Author : Cik Rose Cute | 12:47 PM | 31Total Comments |
Blog nie...semalam aku edit...Nadia nie nak design yg simple2 jer....header dia tak nak tukar nak guna yg asal...cuma aku tambah border kat tepi tue jer...memang simple betullah....kalau korang nak tgk full klik Sini


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. cantiknya header cik rose... ^_^

    ReplyDelete
  2. wahh..cantik! lama dah xsinggah sini.hehe

    ReplyDelete
  3. cntik dan simple..blog ni pun cntik..lama xsinggah sni:)

    ReplyDelete
  4. simple la blog cik rose ni... suke tengok...

    ReplyDelete
  5. awak, kalo nk suh awk wtkan blog kite, awk amik upah bape ye? blog kite suram sgt la huhu

    ReplyDelete
  6. comel..pattern polkadot lagi..hehehe

    ReplyDelete
  7. simple pun tetap mengekalkan kecomelan..:)

    ReplyDelete
  8. Dahpun terjah ke sana. Memang simple je blognya..

    ReplyDelete
  9. hai cikrose yg sentiasa cun se cun blognya yg gojes tuu..wah..i jeles tau tgk ..hihihhi... nnt line ok..kita kasi terjah sama dia..

    ReplyDelete
  10. 20ringgit tu skali edit la kn...bukan byr bulan2 ke ape kn? hehehe...mcm berminat je...so kne bank in dlu ke cmne? nanti akak emel sy boleh?

    hilas_ein06@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. comei je... nk terjah gak le.. hehe

    ReplyDelete
  12. salam kak cr..
    pink & blue polkadot!
    cantik as usual :) :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠