Siapa Yang Guna Domain .My Memang Masalah

Author : Cik Rose Cute | 9:47 AM | 25Total Comments |
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxXdP5HGeTygC9246UXtGdfUNDsTVH4pRpDnRF0bcXw7Yi1RNU


Dah berapa hari problem domain nie....ramai jugak blog yang aku suka terjah tak dapat masuk......Aku minta maaf banyak2 kepada blogger yang telah bertukar domain dari blogspot ke my. Maybe kerana percuma setahun, trend, url blog lebih senang ingat tup2 ada problem pulak.....Sekarang aku tgh free,inilah masa aku nak terjah blog yg singgah blog aku...tapi tak boleh masuklah pulok....sakit jiwa tau....kalau selalu keluar gambar di bawah....

إِنَّمَا يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَالْفَحْشَاء وَأَن تَقُولُواْ عَلَى اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ
Ia hanya menyuruh kamu melakukan kejahatan dan perkara-perkara yang keji, dan (menyuruh) supaya kamu berkata (dusta) terhadap Allah apa yang kamu tidak ketahui (salah benarnya).
Surah Al- Baqarah ayat 169

 Pssstt!! jangan marah sesiapa yg pakai Domain nie ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. kita kan cik rose sbb tu tak berani nok bertukar ni..biarlah kita guna blogspot jer ye...hihii

    ReplyDelete
  2. samalam kita..x dapat terjah depa

    ReplyDelete
  3. oooo...patut la..falsya pun penah gak jd gini..ingat kenapa laaa..rupenye pasal domain...hurmmm..

    ReplyDelete
  4. a'a kak dot my ada prob wani nk msk xleh gak

    ReplyDelete
  5. btl la kak..sy pun ada mslh tu gak..

    ReplyDelete
  6. memg prob pun...sy nih sakit jiwa dibuatnya

    ReplyDelete
  7. deqla x tau psl ni..sbb deqla mmg xleh terjah blog domain kat opis.. patot la MV tukar smula ke blogspot.. huhu

    ReplyDelete
  8. blog sy terpaksa 'bercuti'..hehehe..

    malas nak tukar semula sebab nanti nak kena setting balik alexa, nuffnang dan segala widget2 tu..

    tunggu je la domain sihat balik..

    p/s : maaf juga kalau 'menyusahkan' bila nak masuk ke blog sy tapi tak dapat..

    ReplyDelete
  9. sian kan pada penguna2 dot my ni...
    langsung tak dapat nak terjah blog diorg..kita kena tukar setting pula...

    tapi nur xberani lak nak usik apa2..nanti xdapat buka semua blog lagi haru..huhuhu

    ReplyDelete
  10. bru tukar..hehe..mmg klu free stahun ni la akbatnya

    ReplyDelete
  11. mmg tgh ada prob kan..ai try masuk pun x bleh..nk tukar setting ke hapa ke kang nti jd lain plak..maklum lah bab2 setting ni telebih pndai kan.hahaha

    ReplyDelete
  12. Rindu kat cik rose..
    Lama x menyinggah..
    Cik rose sihat?! ;)

    ReplyDelete
  13. hurmm x yah tukar lah macam nie huhuh
    akak pun risau gak nie ;)

    ReplyDelete
  14. yelah. semua blog .my xdpt nak masuk.

    ReplyDelete
  15. hope okla pasni :)
    susah juge kan kalo xleh masuk ni..byk hari dah..

    ReplyDelete
  16. tak berani nak tukar2..lg satu sebab tak pandai hehe

    ReplyDelete
  17. patutlah ada terbaca juga pasal ni..biasalah tu domain wpun berbayar kadang2 buat hal jugak

    ReplyDelete
  18. salam kak CR..
    hmm..mmg ade terbaca pasal ni..ramai g kata domain tgh update server..

    ReplyDelete
  19. Salam kenal saya blogwalking saya ingin menjemput anda berkunjung ke blog saya http://gagahboro.org.

    Saya follow sini kalau ada masa terluang follow lah blog saya ye...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠