Tonton Drama Ruby Tv3

Author : Cik Rose Cute | 2:18 PM | 36Total Comments |
Sekarang aku tgh agau dengan drama ruby dekat tv 3 pukul 10.....ada tak sesiapa tgk?citer nie memang bestlah....lagi2 shanaz dalam drama nie watak yg dia bawak lain sikit...cam tak betul pun ada tak adalah control macho hihihihi...







Sinopsis Drama Ruby TV3

Ruby mengisahkan tentang seorang gadis yang bernama Syuhara, seorang anak yatim piatu yang membesar di rumah kebajikan tinggal bersama dua orang kawan baiknya iaitu Anis dan Diana. Setelah keluar dari rumah anak yatim, mereka bertiga bekerja di sebuah kilang kosmetik, Empayar Ruby.

Di situ, Syuhara berkenalan dengan Benjamin yang tinggal bersama ayahnya, Dato’ Kamal dan sangat disayangi oleh neneknya, Nek Mariam. Ben juga mempunyai seorang ibu saudara iaitu Datin Afifah yang tinggal bersama anaknya, Nadia. Datin Afifah bersama-sama Dato’ Kamal menguruskan Empayar Ruby.
Datin Afifah mempunyai hasrat untuk merampas empayar tersebut. Pada masa yang sama, Nadia menyimpan perasaan cinta terhadap Ben tetapi hati Ben hanya untuk Syuhara. Berjayakah Datin Afifah merampas empayar Ruby dan macam mana pulak dengan cinta tiga segi antara Syuhara, Benjamin dan Nadia?

Psst!!! menarik tak jalan ceritanya hihihi....Layan jerlah...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. em kwn2 ckap bez cerita ni
    nnt bley try tgk..huhu

    ReplyDelete
  2. Nur xpernah tgk lak drama ni..

    ReplyDelete
  3. Tak layan sangat citer ni sebab tak berapa minat ngan barisan pelakon.. Huhu..

    ReplyDelete
  4. cantik blog tamplate baru...
    suka juga tengok drama melayu ni

    ReplyDelete
  5. hana xpernah miss ceta ni. berapa episod semua ek

    ReplyDelete
  6. dila tgk cite ni..mmg best..ngan cite setia hjung nyawa..cite famous skrg:)

    ReplyDelete
  7. akak saye nak tanye kat mane akak jumpe gambar macam divider cantik2 tu yang kat body tu,, ke akak design sendiri?

    ReplyDelete
  8. soalan yg sama akak nak tanye macam adik di atas ekeke .. aci tak ???

    sharnaz skrg dah banyak belakon kan ;)

    ReplyDelete
  9. cik rose..mata acik ni tak boleh tahan nak tunggu drama yang lebih dari kol 10..

    ReplyDelete
  10. KALAU ADA MS NAK JUGAK BUI LAYAN DRAMA NI

    ReplyDelete
  11. nak tgk jugak cite ni. huhu. dah stat ke kak. :)

    ReplyDelete
  12. lawakkan cerita ni. CiM kengkdg tu lyn gak sambil2 buat keje kt dapor.

    ReplyDelete
  13. layan...
    suka tgk syuhara..comeii je muka dia :)

    ReplyDelete
  14. yui tak tgk sgt sbb sharnaz blkon..haha..leh gtu?

    ReplyDelete
  15. jom tonton..xpenah lg tgk citer nih..

    ReplyDelete
  16. sy bace tajuk je kak,x bace pon isi akk tulis hahaha..sbb tgk tajuk pon sy dh xsuke..ekeke..sy mmg xtgk cete nih..sbb pelakonnye Shanaz.. over sgt shanaz ni....menyampah tgk dia berckp hahaha

    ReplyDelete
  17. saya pon tengah gile layan cite ni kak...

    ReplyDelete
  18. best cet ani tp daj terlepas banyak episod

    ReplyDelete
  19. tgk jgk kdg2..sharnaz mmg lwk dlm citer ni..cuma kdg2 nmpk saleha tu mcm over cket dlm citer ni :P..

    ReplyDelete
  20. lya smpt tgk beberapa episod je baru2 ni..lps tu x tertenggok.. kesnyer..hujan.. astro mane leh pakai klo hujan2 lebat ni

    ReplyDelete
  21. mls nk tgk.. sbb drama melayu ni lebih kurang sama je.. anak dato' mesti bercinta ngan pompuan miskin.. huhuhu...

    ReplyDelete
  22. nmpk best tp dq lum sempat tgk lahi pon..hehee

    ReplyDelete
  23. falsya pun tgh layan cite nie...hehe

    ReplyDelete
  24. salam Kak Cr..
    hehe.. cma baru terhegeh2 nk cath up citer ni.. :p

    ReplyDelete
  25. macma best je drama ni.. saya baru first time dapat tau tentang drama ni...

    ReplyDelete
  26. cte ni best sebab hero hensem n heroin cantik jelita.

    ReplyDelete
  27. macam "weng" sikit kan wataknya =)

    ReplyDelete
  28. tgk jugak..tp skip2.. x brape suka watak benjamin tu.. asal vengong sgt? hahhahaha

    ReplyDelete
  29. tgk sharnaaz memg nk tergelak dibuatnye...

    ReplyDelete
  30. suka sharnaaz dalam citer nie.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠