BLOG JOZAN FC OFFICIAL

Author : Cik Rose Cute | 9:00 AM | 24Total Comments |
Sejak bila Jozan ada blog nie....hihihi....Blog nie di tubuhkan oleh adik banu....dia memang meminati kumpulan jozan nie....dan dia juga selalu bertweet gan zizan di twitter.....Aku pun peminat Jozan Maharajalawak jugak...tapi aku tak pernah tweet gan dorang kikiki...Kat bawah nie adalah banner yg di reka khas oleh Fyza Jozannerz n Wanie Wippy...apa tunggu lagi jom singgah blog JOZAN FC n followwww k..thanks pada yg dh follow.
 




Kalau korang nak follow atau nak baca tentang gosip terbaru Jozan Klik JOZAN FC
 
Psstt!!! tolong promote hihihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. wahhh, siap ade blog haaaa..curlasssss...;)

    ReplyDelete
  2. hehe..da ada blog..mst tengok nie..

    ReplyDelete
  3. OKAY jugak blog tu..semangat peminat Jozan :)

    ReplyDelete
  4. fuh ciap d blog plak kena follow nh

    ReplyDelete
  5. wahhh
    siap ada blog dah..created by Misz Banu eh..
    nti nk terjah :)

    ReplyDelete
  6. deqla dah lama follow.. hihi.. =)

    ReplyDelete
  7. wah ye ker terbaiklah... peminat setia gitu...

    ReplyDelete
  8. perghhhhhhh dah ada blog!!! bagus2 huhuhuhu. nak follow! :)

    ReplyDelete
  9. wah..mmg minat habis banu dgn adik dia kat jozan ye..

    ReplyDelete
  10. cik rose menang la brooch tu no 14..tak perasan ye..saya dh ada alamat cik rose..

    ReplyDelete
  11. thanks kak sbb tlg promote hehe

    ReplyDelete
  12. Minat gak dgn diorg nih nti bole terjah ni

    ReplyDelete
  13. hebat la penangan jozan ni yea

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠