Make Over Blog Jue Azrin And Family

Author : Cik Rose Cute | 6:00 PM | 25Total Comments |
HAHA! Alhamdulillah, siap juga  tempahan blog nie ,kepenatan melanda diriku kikiki....

Terima kasih much much kepada mereka yang sudi  untuk aku design blognya...walaupun aku nie tak berapa kreatif sangat hihihi , Maaf sesangat sebab kelewatan dan kelembapan aku dalam membuat design blog nie.... Maaf Again !

So,kat atas tue adalah design yg telah  disiapkan, aku harap korang terjahlah blog tue ya....hihihi..korang nak terjah klik SINI  

Psstt!! pasni nak rest kejap....header kat atas tue lenih kurang aku jerkan hihihi orangnya nak design header lebih kurang aku...layan jerlah.. 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. skrg ni akak bezakan design CR & orang len, identiti itu yg penting walaupn ader kesamaan..

    ReplyDelete
  2. wah..cantik la header tu..pandai akak design...tgn seni tuuuu

    ReplyDelete
  3. nnt nak g ttgk..xper ikut header cr sbb nnt mesti cr ubah header cr tu kan...hihihi..

    ReplyDelete
  4. jom join segmen tmbah follower ni

    http://erisalevine.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  5. Susah nak bezakan identiti blog kalau semuanya hampir serupa kak.

    ReplyDelete
  6. Susah nak bezakan identiti blog kalau semuanya hampir serupa kak.

    ReplyDelete
  7. wah pandainya CRC ..pandainyaaa....kreatif..nanti nak guna perkhidmatan CRC juga la...hehe

    ReplyDelete
  8. cantik..skrg juga dya terjah..hihi

    ReplyDelete
  9. dah habis mengedit la skrang eh..
    legaa boleh rehat eh.. :)

    ReplyDelete
  10. Rajin.. tapi sentuhan cik rose ada trademark tersendiri ;)

    ReplyDelete
  11. Rata rata blog yang sy singgah.. layoutnya air tgn che ros... hehe

    ReplyDelete
  12. suka tengok header yg cik rose buattu

    ReplyDelete
  13. wah kretip akak...jap nk terjah belog tu :-)

    ReplyDelete
  14. nak same jugak la macam cik rose..hik hik
    .:)

    ReplyDelete
  15. Ala comelnya.... so sweet with this pink kaler... :)

    ReplyDelete
  16. tq cikrose sgt kreatif i like it... dr tuan punye blog hik..hik..

    ReplyDelete
  17. cantik.. dah terjah blog dia.. n follow.. tp xleh nk komen pulok..huhu

    ReplyDelete
  18. salam kak CR..
    simple je header kali ni eh..tp still pink..ramai btl peminat pink ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠