29 January 2013

Nelydia Senrose Sepupu Emma Maembong

Author : Cik Rose Cute | 9:13 AM | 18Total Comments |
Aku ada terbaca  di harian metro rupanya Nelydia Senrose ini adalah sepupu kepada Emma Maembong pelakon cantik dan ayu tue....

Emma maembong mula terkenal apabila berlakon dalam drama kau yang terindah di slot akasia tv3...kalau korang ingatlah....
Untuk Pengetahuan korang....Nelydia Senrose Kacukan Melayu - Siam , Emma Maembong Kacukan Melayu - Scotland
  
Dorang nie memang  berkuturunan kacukan patutlah comel..... Adik beradik serta saudara mara mereka  semuanya cun dan comel termasuklah kakak kepada nelydia iaitu Uqasha Senrose dan adik kepada Emma iaitu Cha Cha Maembong.




Dibawah Koleksi gambar Emma Mambong bertudung..

 gambar emma maembong, emma maembong
gambar emma maembong, emma maembong

gambar emma maembong, emma maembong

gambar emma maembong, emma maembong

gambar emma maembong, emma maembong


Semua cun2....Gambar yang last nie...ada iras Julia Rais kan.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. oh..padan pun comey...mmg dua2 comey..

    ReplyDelete
  2. cik rose..terima kasih ye sbb edit blog kita dan jadikan blog kita ringan dan sng nk loading..terima kasih byk2 tau..

    ReplyDelete
  3. dana ada kenal sorang akak emma maaembong, cantik jugak dh umur 40an tp mcm baru 30an, dia menjual produk kecantikkan...

    ReplyDelete
  4. oooo..sepupu ke?..okayh skang baru terjawab semua soalan..ngeeeee..

    ReplyDelete
  5. a'a wani pun baru tau dorang ni sepupu..cantik kan dorang ni

    ReplyDelete
  6. owhh sepupu eh.. emma ni ada iras2 kwn deqla ler.. hihi

    ReplyDelete
  7. kacuk2 sume..ptut la cntik dorg nih..

    ReplyDelete
  8. patutlah ade iras2kan,..
    comellah diorg ni...

    ReplyDelete
  9. dua2 cun! cantikk!
    tp suka betul lah tgk Emma tu even dia tgh nangis pun ttp nmpk comel tau :)

    ReplyDelete
  10. comey2 je sedara mara theyalls tu ye

    ReplyDelete
  11. ish..mana der iras julia rais...hahaha

    ReplyDelete
  12. salam kak CR..
    ooo...cma pun baru tau..
    diorang ni spesis muka cute la.. hehe..comel :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠