Make Over Blog Ukhti Azza

Author : Cik Rose Cute | 10:23 AM | 31Total Comments |
Blog nie dah lama siap....tak sempat aku nak publish....hari tue sibuk kemas2 nak balik kampung.....

Temanya pink lembut gan hijau lembut....Pastu dia beri contoh blog nak design camna....Kalau ada contoh blog lagi cepat aku design....tak payah nak fikir2 hihihi....Kalau korang nak keblog Ukhti Azza..Klik Sini

Psst!! sesiapa nak tempah boleh rojer aku kat email atau Facebook ya....


P/S:Pasni nak sambung edit blog....kesian pulak dorang menunggu....Inshaa Allah...nanti aku terjah blog korang...terutama  group GSF..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. comel2..dan comel juga blog akk..suka tgk..

    ReplyDelete
  2. cantik!! saya plak baru nak hantar rikuwes haha

    ReplyDelete
  3. wahh..bznya akak....
    wanita dan pink mmg xdapat di pisahkan.. :)

    ReplyDelete
  4. akak.. deqla nk tanya ni.. akak x pusing ke tgk kod hari2..hihihi.. apapun terbaiklah kak.. :)

    ReplyDelete
  5. edit blog lg..murah betul rezeki cik rose..:)

    ReplyDelete
  6. ala cantiknye.. haa blog puan rumah pun dah lawa ye.....

    ReplyDelete
  7. Pssst! Klik2 Nuff Cik Rose skali alang2 terjah.. Hehe..

    *Jangan publish komen ni*

    P/S : Lepas ni kalau Mieza komen 'DONE' tu maksdunya Mieza dah klik iklan Nuff terbaru Cik Rose k! ^_~

    ReplyDelete
  8. akak heran le ngan CR, cmner idea edit bertalu2?

    ReplyDelete
  9. wah cantiknya blog yg akak edit ni. msti banyak earning edit blog akak kan :)

    ReplyDelete
  10. cantik. ramai yg suka letak gambar kat atas tu kan..hehe

    ReplyDelete
  11. cik rose memang terer bab2 ni...suke suke...

    ReplyDelete
  12. sykur alhamdulillah makin byk tempahan akak terima ye

    ReplyDelete
  13. nanti nak tenpah kak akak je lah senang kan~ :)

    ReplyDelete
  14. comelll..untung la CR boleh wat gini..falsya langsung2 xtau..hehhee

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠