22 March 2012

Berangan Nak pakai Samsung Galaksi Tab

Kuat betul aku berangan nak pakai benda alah nie....huhuhu dah lama aku mengidam...(cam pregnant pulak)Korang ada tak pasang angan-angan cam aku?

 galaxy-tab-10.1-110214-02.jpg

Kalau dapat nie....bestnya...boleh gadap benda nie dalam bilik lepas tidokan syifa....hihihi...

 P/S: Tolong doakan ya...mudah-mudahan angan-angan mat jenin aku..dapat benda kat dalam gambar kat atas tue...Mesti korang nak jugakkan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Miera Liyana Dengan Pakwenya dah renggang

Nie lagi story yang aku tak suka....Aku rasa diaorang nie couple baru lagi....tup-tup dah kecoh pasal hubungan diaorang  ada orang ketiga....Hish!! biasalahkan...dua2 muda lagi....Cinta monyet katakan....


Miera Liyana & Shah Jaszle


Pasangan paling bahagia dunia hiburan kini sedang mengalami keretakan. Hampir seminggu isu mereka berlegar-legar, namun sengaja kami buat tak tahu kerana cuti Hari Raya Cina.
Hari ini, mStar Online telah membuat kejutan apabila kenyataan Shahrizal atau popular dengan panggilan Shahz Jaszle disiarkan. Dia yang baru saja kembali dari Australia amat terkejut dengan gosip yang melanda dirinya dan juga Miera Leyana.
Sebelum ini kecoh di dunia Twitter apabila Shahrizal cuba memujuk kekasihnya, Miera Liyana namun tidak diendahkan dan sehingga kini hubungan mereka semakin retak. Antara punca utama hubungan mereka mula retak disebabkan fitnah yang disebarkan bekas pembantu peribadi Shahrizal.
Difahamkan bekas pembantu peribadi Shahrizal adalah bekas banduan dan setelah dipecat kerana sikapnya yang malas, bekas pembantu itu mengaku dia yang telah menyebarkan fitnah mengenai Shahrizal kepada Miera Leyana.
“Hubungan saya dan Miera sebelum ini dalam keadaan baik malah kami merancang untuk berkahwin tetapi masalah timbul apabila saya memecat bekas pembantu peribadi kerana tidak tahan dengan sikapnya yang malas bekerja.”
“Kerana tidak berpuas hati dengan tindakan saya itu, dia telah menfitnah saya dengan pelbagai dakwaan sehingga menyebabkan Miera termakan dengan kata-katanya.” – dipetik dari mStar Online.
Dalam pada itu, Miera Leyana sendiri sudah tawar hati dengan pujuk rayu Shahrizal yang dikatakan tidak bersungguh-sungguh. Namun bagi kami, Miera Leyana masih terlalu muda untuk bercinta dan mudah termakan hasutan dan khabar angin. Sepatutnya dia lebih memahami Shahrizal dan tidak sewenang-wenangnya menuduh.
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Shahrizal Jazsle Sukar bangun Pagi..

Sekarang nie....macam2 gosip mengenai seorang pelakon niekan....Aku pun tak tahu entah betul ke tidak tentang isu nie....mengatakan Jaszle banyak menimbulkan masalah kat lokasi kerana lewat bangun pagi....



" Pelbagai khabar angin bertiup mengenai masalah disiplin yang selalu ditimbulkan oleh Shahrizal Jazsle ketika berada di set penggambaran. Itu belum kira lagi dengan kontroversi hubungannya sebelum ini dengan beberapa pelakon wanita tempatan.
Namun begitu, kita lupakan sebentar dan mari dengar pula penjelasan dari mulut Shahrizal sendiri. Ya, OHBULAN! tahu ramai yang tidak sukakan Shahrizal Jazsle, biasalah kan, artis baru tapi semua di’kaut’nya.
Ketika sesi sidang akhbar pelancaran drama dari slot Lestary yang berjudul “3 Janji” telah memberikan kami peluang untuk mendapatkan penjelasan menyeluruh mengenai masalah yang menimpa pelakon filem “Azura 2012″ ini.
“Sejak akhir-akhir ini, saya ada masalah bangun lambat. Saya sendiri pun tak tau kenapa saya bangun lambat,” ujar Shahrizal memulakan perbualan.
Shahrizal menjelaskan walaupun dia sudah menyediakan loceng jam untuk bangun pagi, namun dirinya masih tetap sukar untuk bangun tidur. Masalah ini dikatakan berpunca dari Shahrizal sendiri yang mengaku bahawa dia sukar untuk tidur awal. Disebabkan itu, Shahrizal mengambil nasihat kakaknya yang juga seorang doktor.
“Kakak saya ada memberikan saya pil supaya senang tidur, namun setelah memakannya, hampir 2 hari pula saya tidur,” jelas Shahrizal lagi.
Shahrizal ketika ditanya adakah dia ada mengambil jalan untuk menyelesaikan masalah yang menimpa dirinya ini, jelasnya, dia akan cuba mengatasi masalah ini sendiri. Dia turut menjelaskan bahawa isu putus cintanya dengan Miera Liyana juga bukan punca dia bangun lambat.
Dalam pada itu, Shahrizal telah diberi kepercayaan oleh pengarah drama “3 Janji”, Heykal Hanafiah, untuk membawa watak Kursyi dan digandingkan bersama Liyana Jasmay untuk drama bersiri 13 episod ini."

Ps: Sekarang nie aku duk sibuk melayan 3 janji pulak hihihi hari tue aku tengok episod pertama macam best jer.....tak sabar nak tunggu episod seterusnya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Iklan KFC Versi Lagu Balik Kampung..

Selamat malam...malam2 baru aku nak publish entry.....Tadi kat tv 3 aku tengok iklan KFC yg terbaru....Korang perasan tak iklan KFC kat tv 3 tue....Macam kelakar pun ada   tapi menarik jugak...
 

                             "Balik Makan....ooo balik makan...."

KFC Malaysia memperkenalkan slogan baru ‘So Good’, yang menggantikan slogan popularnya sebelum ini, iaitu ‘Finger Lickin’ Good’ dan memperuntukkan RM3.5 juta bagi kempen promosi serta pengiklanan.
Pengarah Kewangan KFC Holdings (Malaysia) Bhd, Mohammad Alwi, berkata kumpulan itu bercadang membelanjakan RM2 juta bagi mempromosikan slogan baru itu, dan RM1.5 juta bagi sajian kegemaran popular yang diperkenalkan semula, OR Chicken Chop.
“Tagline ‘Finger Lickin’ Good’ sangat baik dan sudah banyak memberi manfaat kepada kami selama ini, namun tagline baru, iaitu ‘So Good’ membolehkan kami menyampaikan dengan efektif mesej dan jenama kami kepada sasaran yang lebih besar,” katanya kepada media selepas melancarkan slogan itu serta pengenalan semula sajian chicken chop di Kuala Lumpur, semalam.
Katanya, penukaran slogan itu dibuat dan akan digunakan di 14,000 restoran KFC di seluruh dunia.
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ