Lisa Surihani Sah Jadik Isteri Yusry KRU

Author : Cik Rose Cute | 3:37 PM | 14Total Comments |
Tahniah buat Lisa & Yusry...
Telah selamat diijabkabulkan malam semalam 23/02/2012

Tidak ketinggalan...aku nak buat jugak entry pasal lisa nie....malam tadi tengok kat astro dokumentari pasal Lisa gan Yusry....Sweet jer....Rupa-rupanya masa Anugerah tue diaorang dah couple....tapi diaorang diam2 jer hehehe....Ingat waktu aku gan my hubby....diam2 taknak orang tahu....4 bulan jugak la...member2 tak tahu yg kami berdua couple hehehe....Jom! layan gambar akad nikah Lisa Gan Yusry...

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry
Tengok muka yusry cam Happy sangat-sangat tau.....Untung Yusry dapat Lisa....Lisa nie...baik...perempuan tunggal dalam keluarga....Sebelum nie..banyak jugak pasal Yusry gan artiskan....Contoh Maya Karim,umi nazira....Last-last...Pilihan hati Yusry Lisa Surihani....
Semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat...Cepat2 menimang cahayamata.....Amin...

P/S:Aku memang suka Lisa...first time tengok Lisa Surihani iklan kat tv 3 Lip-ice tue....memang sweet sangat-sangat....Yusry suka Lisa...dalam video klip Zahid...waktu Lisa pakai spek mata hitam....

Kredit Gambar : BeautifulNara.com


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. suke sangat dengan lisa. Alhamdulillah dah jadi bini org..

    ReplyDelete
  2. doakan mereka bahagia sampai ke syurga...hehe
    comel gler!

    ReplyDelete
  3. cute kan lisa ... :)

    su pon suka lisa..sempoi n simple mimple j ...:)

    ReplyDelete
  4. sweet jer tengok muka lisa dan yusri... nampak cahaya bahagia... semoga jodoh mereka berdua berkekalan dunia akhirat....

    ReplyDelete
  5. dorang berdua ni mmg sesuai sgt la...sama2 comel..tak sabar nak tgk siri ke2 rancangan tu kan..

    ReplyDelete
  6. bila tgk dokumetari mlm tadi memang sgt2 sweet .. cara lisa cerita pasal kenapa dia suke yusry tuu x tahan sbb dia dah lama usha yusry rupenya dlm video2 klip KRU .. hahahah

    sape sangka kan mereka berdua di pertemukan jodoh .. itulah ketentuan allah , paling x sangka lisa boleh sukakan yusry sbb mcm kawan2 dia cakap ingatkan lisa akan dpt suami yg kerja best2 mcm business man or else .. tapi yusry bilion bachelor kan ekkeke ;)

    ReplyDelete
  7. semoga jodoh mereka berpanjang hingga ke syukur hendaknya... :)

    ReplyDelete
  8. alaaaaa ruginya saya xtgk dokumentari tu.. umah sy xda astro.. frust tol la.. sy mmg sk sgt dorg berdua ni.. mmg sepadanlah..!! dkt you tube xda ke dokumentari tu ek?..hihii

    ReplyDelete
  9. tuhla , i'm 21 sweety pown na kapel senyap2 jep t , da na kawen baru heboh , kui3 , 1st tyme tgk lisa dlm sketsa 3R , cantek cgt dye ^^

    ReplyDelete
  10. semoga jodoh mereka berpanjngn ke anak cucu..aminn..

    ReplyDelete
  11. dya suka tgk lisa..cute je..pe lg kalo dia berlakon muke geram..comel..

    ReplyDelete
  12. cik rose majlis resepsi dorang lisa kiut giler la...

    ReplyDelete
  13. haih...yusry yusry...dulu era,skrng lisa...haihhh

    ReplyDelete
  14. Syu suka Lisa!!!!
    moga dorang bahagia hingga ke hujung nyawa =D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠