Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Author : Cik Rose Cute | 12:05 PM | 36Total Comments |

Jom! Join segmen yang di anjurkan di atas...Nak join klik Banner Doraemon 
 
Segmen nie di anjurkan untuk blogger baru yang follower x seberapa sangat....Segmen nie jugak sebagai platform untuk korang tambahkan Follower dan merapatkan ukhwah sesama blogger...
Best tak...Kalau korang rasa follower korang tak seberapa...Jom! join segmen nie...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. salam jejak pagi sabtu... suka doraemon...

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..
    huhu, bukan senang nak cari follower yg setia =)
    GudLuck

    ReplyDelete
  3. pengsan lah cik rose pas ni..hihii

    ReplyDelete
  4. hehe...
    comelnye banner segmen nie..
    jgn smpi pengsan sudah la ye.. >_<

    ReplyDelete
  5. hai...lezza jenjalan dari blog ke blog. sampai jugak sini =)
    dah follow blog ni, thanks join and happy blogging ya =)

    ReplyDelete
  6. follow je tapi jarang jenguk.. macam saya.. kdg2 sbb masa tu terhad sgt. ada ketika sempat post entri je..

    ReplyDelete
  7. singgah dari blog yg sama.. dah follow pun :)

    http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yg same.
    Follow awak :)

    ReplyDelete
  9. mau pengsan btul2 cik rose nanti ni..

    ReplyDelete
  10. singgah & folo ... :)


    http://belogadeqputry.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. datang follow sini
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. jenguk snie

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  13. hye hye..kite datang dari segmen yang sama..singgah n follow sekali lah...

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Dari segmen sama..
    Salam perkenalan..:)

    Jom singgah sini..
    http://gumoks.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html follow..dari segmen y sama.. salam perkenalan.. ^^

    ReplyDelete
  16. Datang dari blog Leeza
    Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

    ReplyDelete
  17. singgah disini dari segmen yg sama..
    jemput lawat blog sy ea ^_^

    http://www.pakpis.com

    ReplyDelete
  18. dr segment yg sama, follow sy juga ye. tq n salam perkenalan

    ReplyDelete
  19. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  20. datang folo dari segmen yang sama
    .................................
    salam ukhwah
    .................................

    ReplyDelete
  21. Singgah sini..

    Salam Perkenalan =)

    ReplyDelete
  22. singgah sini , dari segmen same . done follow ! :)

    ReplyDelete
  23. salam..sye dari segmen yg sama (List 20) num 1..done ur blogger + click nuff + heartbeat also..hit me back :)




    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  24. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  25. from the same segmen...
    here 4 blogwalking n done follow u.

    ReplyDelete
  26. saya sudah follow blog adik.. tlg follow akak pula ye .. dari segmen yg sama jugak ..thanks

    http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  27. salam..jemput singgah blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  28. salam..jemput singgah blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  29. hehehhee... singgh sini.. done follow awak.. kalau sudi.. mai la ke blog saya ye.. ^^

    ReplyDelete
  30. follow sni dr segmen yg sama :)
    jemput datang :D

    http://wawasy.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  31. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠