SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu

Author : Cik Rose Cute | 5:12 PM | 10Total Comments |
 
 Tarikh Tutup
10 Februari 2012
 

Hari nie..aku tak der idea nak tulis apa...hehehe aku join segmen dari Miss Banu...untuk support adik nie...Dah petang baru dapat bukak blog tadi lektrik tak der....dari pukul 12.00pm sampai pukul 2.00 lebih baru ada....Kesian anak-anak kepanasan hehehe....

Kata-Kata Aluan Untuk Semua Pengunjung

Selamat datang ke blog Cik Rose Cute dengan trademark "Smile Be Happy"! Terima kasih kerana sudi singgah blog yang tak semegah mana....Di blog nie  Pelbagai isu  untuk di kongsi bersama sahabat alam maya...Kedatangan anda ke blog nie...membuatku terharu dan gembira....

 Semoga kalian Smile be happy bila membaca entri hasil dari tanganku atau copy paste.....(hehehe) Salam perkenalan daripada Cik Rose Cute... Kalau anda sudi follow blog nie...I Follow...bak kata Salleh Yacoob...

p/s:Kalau korang rasa atau tergerak hati nak join...Jangan malu2..klik Banner di atas okey....Muuuaahh..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN CIK ROSE..*__*

    ReplyDelete
  2. hehehe che roseee. good luck !

    jom join contest niaa pulak.

    http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

    kalau tak keberatan , thanksss.

    ReplyDelete
  3. nak joi ^_^..
    tengah tak der buat pape ni :)
    hehehe

    ReplyDelete
  4. salam maulidurrasulll..dr segmen yg sama...jemput ke blog CM jika sudi...=)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  5. dari segment yang same :)
    done follow u..follow me oke ?

    http://honeystrawbery.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  6. dari segment yang same :)
    done follow u..follow me oke ?

    http://honeystrawbery.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
    http://penaciknasiha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. nana singgah dr segmen yg sama sis:)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...

    saya tak sempat join segmen ni, tapi, saya nak gak join salam perkenalan untuk yang join, n follow gak...

    http://tintaanim.blogspot.com/

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠