Patutkah anak kita Di perlakukan begini...

Author : Cik Rose Cute | 9:22 AM | 14Total Comments |
Cuba korang tengok budak-budak yang di hantar kat Taska..kesiannya aku tengok....Ibubapa hantar anak-anak kat situ dan memberi kepercayaan kepada  mereka untuk menjaga anak-anak mereka...tapi apa yang mereka lakukan...Kesiankan....Cuba korang bayangkan kalau anak kita di perlakukan seperti di bawah...Aku terbaca kisah nie kat sini




Alkisah di sebuah taska, penjaga yang tak berhati perut telah melakukan kelakuan yang di luar normal kemanusiaan. seperti yang korang  dapat lihat di dalam gambar, bayi yang tak berdosa di ikat bagaikan pocong. kesian!!!

gambar seterus nya mungkin membuatkan anda merasa marah, tapi sabar..


memang tak ada berperikemanusiaan langsungkan....kalau korang nak tengok video klik kat bawah...anda sendiri tahu kat mana....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. hei apa nak jadi le,ada hati nak buka taska..


    perasan sungguh..

    kejam!!!!!

    ReplyDelete
  2. Kalau dibedung (macam pocong tu) biasa je. Baby dulu2 memang buat macam tu. Tapi, yang diselotep mulut tu..sangat2 melampau!.

    ReplyDelete
  3. ish,kejam nya diorang ni,nak suruh baby tidur pun bukan mcm tu cara nya kan sis...huhu...

    ReplyDelete
  4. mmg tak de perikemanusian langsung diog ni...ya Allah , beri la kanak2 ini perlindungan,n moga org yg buat keje ni bertaubat

    ReplyDelete
  5. ermm..sy pnh jumpa taska yg pengasuhnya berperangai hampir serupa mcm ni..kesian sy tgk budak2 tu...bila sy tegur diorg kta kene ajar mcm tu sbb degil sgt...

    ReplyDelete
  6. bodoh punyer orang. dah macam haiwan, tak der rasa kesian ker???

    ReplyDelete
  7. moral of the story : jgn hantar kat pengasuh.. ramai yg x leh pecaye sekrg..nmpknya kena jaga sndri la lps ni... huhuhu...

    ReplyDelete
  8. Ya Allah..apa jenis org gitu..menci!!

    ReplyDelete
  9. Sebab tu la dok risau nak antaq Khalish kat pusat nurseri..last2 M jaga sendiri sampai la ni..

    ReplyDelete
  10. Dear mdm admin, better confirm btol2 on the pictures that you had spread out. Ikut surat AlHujurat check, investigate dulu baru sebarkan. Takut2 kita sebarkan gmbr2 yg di edit dan di tokok tambah

    ReplyDelete
  11. Mdm admin, i believe before we post anything to the internet we must check and ensure the picture is really correct. Are you doing the investigation on this? Please do really investigate and understand the problem

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠