Segmen I Follow U by NanieyBarnieyLurviey

Author : Cik Rose Cute | 8:17 PM | 4Total Comments |

Aku join segmen lagi hehehe....besok aku tulis entry dan jejak korang habis-habisan okey....Segmen  Kali ini di anjurkan oleh adik Naniey. Tarikh tutup segmen ini ialah pada hujung bulan Februari. Kalau korang rasa nak tambah followers Jom join segmen yg menarik nie....Jom! tengok syarat2 dulu....

Syarat Penyertaan
  1. Peserta merupakan Blogger yg AKTIF
  2. Follow blog NBL. Kenapa plak? Sebab I will FOLLOW U back. (will check)
  3. Letak Banner yg tak seberapa tu dlm entri korang yg berbunyi Segmen I Follow U by NanieyBarnieyLurviey 
  4. Lepas dah follow tinggalkan komen korang iaitu entri segmen ni kat bawah utk diterjah dan difollow balik 
  5. Boleh tag jika mahu (rasa ramai yg tak nak tag)
p/s: Aku tag sesiapa yang singgah kat blog aku nie...ya ...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. thanks akak.. follow sini balik.. follow dlu nnti kan terjah check entri :)

    ReplyDelete
  2. dari segment yg sama..follow saya ye..TQ

    http://sysygawk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg same jgak. :)jemput follow. :)http://fauzan-nazuaf.blogspot.com/

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠