Check-up Syifa...

Author : Cik Rose Cute | 8:22 AM | 11Total Comments |
Hari nie nak bawak syifa pegi klinik..check bulanan....untuk 11 bulan punyer....Risau jugak...takut beratnya turun.....Sekarang nie syifa kurang makan...kalau suap nasi ke mulutnya....dia luah balik pastu kutip balik nasi yg dia luahkan tadi...macam nak main-main...


Gambar di atas tue....gambar syifa baru beberapa hari....sajer aku snap balik....Sekarang Syifa dah nak masuk setahun.....Birthdaynya....4/3/2011...Kakaknya terjauh sikit 11/8/2006

Anak aku yang boy nie..birthdaynya....15/3/2008 tahun depan start nak hantar ke sekolah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. Chekup jgn tk chekup... sampai besar... boleh nmpk perkmbangn ank...

    ReplyDelete
  2. ehh.. gambar syifa yg ni lain sikit ek.. tp biasalah.. muka anak2 ni mkin lama makin berubah kan ..

    ReplyDelete
  3. Semoga shifa cepat sembuh, amin...

    ReplyDelete
  4. comelnya anak2..senyum manis :)

    ReplyDelete
  5. Moga Syifa jdi anak yg baik , amiiin :)

    ReplyDelete
  6. eh...boy cik rose sama la umo dgn maira..taun depan sama2 kena sklh..

    ReplyDelete
  7. syifa tembam mesti naik punya kilo tu.hehe..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠