Wajah Ibu Lisa Surihani

Author : Cik Rose Cute | 8:04 AM | 15Total Comments |

Lisa Surihani sendiri telah berkongsi gambar ibunya ketika zaman muda dahulu di Facebook Lisa Surihani. Memang seiras betul wajah anak beranak ini. Benarlah kata orang, ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Sekali tengok, memang wajah muda ibu Lisa Surihani sama dengan wajah Lisa Surihani sekarang.
gambar mak lisa surihani
Cantik kan? kemungkinan besar ibu Lisa Surihani semasa muda pernah menjadi model untuk majalah-majalah. Apa pun, memang like mother like daughter sungguh mereka berdua ini. Sama cantik dan sama manis. Tak gitu?

P.S: hehehe...samakan tak ada beza....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. a'ah la manis...tapi, Mak dier Extra sweet.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. Patutlah anaknya cantik.. tp pernah dengar orang kata:

    "kalau bapak hensem mesti anak cantik.." :)

    ReplyDelete
  3. len sikit la..hehehe.tapi kesamaan ade..hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik laaa ..memang seiras ..best betul kalau anak ikut muka salah seorang ibu bapanya .. tenung2 terkenang2 :)


    rambut mak lisa pun mcm rambut lisa sekarang ka sis?

    ReplyDelete
  5. wah, cantiknya..tp muka mak dia skrg pun masih cantik walaupun dah mula berusia..

    ReplyDelete
  6. suke nye tgk blog kamu. follow kamu ye!

    ReplyDelete
  7. ye ye mmg sama... cume mata mak dia cam galak lg... tp mmg seiras...lawa

    ReplyDelete
  8. salam dik
    org2 dulu klau cantik mmng cantik asli, kan. skrng ni klau ada duit yg buruk pun bleh nmpak cantik hehe ;D

    ReplyDelete
  9. pernah tgok lisa dengan mak dia kt satu rancangan tv.rupa dan suara mmg saling tak tumpah..pic nie pun ada iras..

    ReplyDelete
  10. Gambar masa tua tak der..0
    Orang kata kalau nak kahwin pompuan tu kena tengok mak dia dulu....
    Muda cantik dah tua....wehh!!! Kita kena predict lagi 20 tahun...hahaha
    Itu jokes masa aku muda2 dulu....
    Jangan marah!!

    ReplyDelete
  11. lisa mmg cantik.. mak dia pun cantik.. pendek kata 2 2 cantiklah..hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠