Doodle Apit

Author : Cik Rose Cute | 8:05 PM | 8Total Comments |
Hai!...ada tak sesiapa join segmen apit ari tue.....? korang dah dapat ke doodle free tue hihihi....aku dah dapat dah semalam.....Aku lambat up-date kat sini....Sebabnya aku tak tahu nak masukkan doodle kat entry tue camna....Sebabnya apit bagi url jer hihihi Sekarang aku dah tahu....


Nielah doodle aku...Cute tak....Korang yg belum dapat lagi sabar ya.....Yang join segmen apit tue ramai....semuanya nak doodle free dari hasil tangan si apit tue....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. HUHUHU...KITA TAK SEMPAT NAK JOIN...TGK2 DAH TUTUP...CTK LA CIK ROSE DOODLES TU...cik rose edit header dgn footer tu guna photoscape ker..cantik..pandai doh dia le ni edit blog..

    ReplyDelete
  2. waaa cumilnye doodle tu.. tahniah tau :)

    ReplyDelete
  3. comelnye doodle cik rose..

    btw, wah, header cik rose dh tukr lg.. cun!!! ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh!!!!pink smuanya....huhuhhh!!!!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠