Syifa Suka Main Bawah Meja

Author : Cik Rose Cute | 12:35 PM | 21Total Comments |
Hai!...Nak story pasal syifa lagi hehehe....syifa nie  sudah pandai berdiri...sambil berdiri dia berjalan sedikit demi sedikit...kadang2 tue...sampai masuk bawah meja....bila dia berada  bawah meja..dia gelak2...sambil mengintai kami kat luar....

 tue sambil makan biskut...mata tertumpu kat tv...nie baru keluar dari bawah meja...sebab ada biskut kat tangan...

sambil berdiri...mata tengok tv...tangannya tengah masukkan biskut ke dalam mulut..

dalam mulutnya ada biskut hehehe...nie dia perasan ibunya snap gambar dia...

kat bawah nielah...taman dia selalu main...sorang2...kalau jatuh terduduk mulalah menangis mintak orang bangunkan dia balik...

p/s: sorry gambar blurr..guna phone biasa hehehe...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. laa cumelnye, geram je tengok dia :)

    ReplyDelete
  2. alololorrr comel tomelnyerr dier... heee~

    ReplyDelete
  3. SUKA BETUL BUI TENGOK SYIFA NI..CHUBBY SGT2..EIII,GERAM..GERAM..*__*

    ReplyDelete
  4. comel nyer dh ada gigi dua batang (^^)

    ReplyDelete
  5. Boleh ke makan biskut tu? tak nampak gigi punn ....

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. Comey chantek...tembamssss..;)

    singgah jenguk n follow:)

    ReplyDelete
  7. eeeeeeeee rase nak geget333 syifa nehhhh

    ReplyDelete
  8. ololo..dahlah comel,tembam lak tu!! geram tgk!!

    ReplyDelete
  9. hihii syifa mcm alisha jugak.. ms sebaya syifa, bwh mejalh port dia..hihii

    ReplyDelete
  10. so sweet...cam nk cubit2 jer pipi tu...

    saya ada bnd istimewa tuk awk..harap awk sudi terima..

    jenguk kat sini:
    http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/02/saya-nampak.html

    ReplyDelete
  11. org tua2 kt, kalu suka men bwh meja nnt pandai msk bla da bsr hehehe (acah je)

    ReplyDelete
  12. hehe port kegemaran...tak terhantuk meja ke?

    ReplyDelete
  13. follow sini ye..

    tembabnya, picit pipi boleh?

    ReplyDelete
  14. @kis

    Terima kasih Kiss kejap lagi Cik rose jenguk..

    ReplyDelete
  15. comel jee.. haha.. xde gg.. cikuuu cakk

    ReplyDelete
  16. semangat badan dia:) hehe....da jatuh tduduk nanges ye ^-^

    ReplyDelete
  17. olo comeynyer syifa ni..biasa la maira masa beso syifa gitu jgk selalu ambik port kt bwh meja..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠