Ragam Syifa Berjalan Pegang Dinding

Author : Cik Rose Cute | 10:30 AM | 10Total Comments |
Hai! Morning You All....Hari nie dah hari selasa...cepat betulkan....Malam nie dapat tengok drama "Vanilla Coklat" hihihi...Okey....Pagi nie..aku nak story pasal syifa..Syifa nie dah pandai berjalan pegang dinding....Dah satu rumah dia pusing...Jalan betul2 belum lagi tau...

 Nie dekat pintu rumah....Kat luar tue Abah dia...


Pegang Pintu pulak...Risau takut dia jatuh hihihi..

Puas panggil tak nak tengok camera....

Nie dah jatuh terlentang...Nasib baik Ibu sambut...kalau tak Waaaa...hihihi

Duduk balik nak berdiri tau...

Tengok nak berdiri balik....Memang lasak...tue belum dapat jalan betul2...Kalau dapat jalan betul2 tak tahu la....Mungkin Ibunya tak sempat nak berblog hihihi....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. Hehe.. comel je syifa tu! tengoklah nanti bila dia dapat jalan betul2, makin lasak lah dia. Huuu

    ReplyDelete
  2. lps ni semua pintu kena ttp la nmpk nyer...

    ReplyDelete
  3. ala2 comeinyer.... heheheh
    usaha nk berjln gk...pasni lg ligat lah dia, ada lah org tolong akak mengemas

    ReplyDelete
  4. alolo...comelnya syifa dah pandai jalan yaa....hahahaa...nanti tak terkejarlah ibunya lepas nie..

    ReplyDelete
  5. aduhhh...bambamnya syifa ni! geram aunty tgk dia...

    ReplyDelete
  6. comelnyer dia.. bulat muka shifa..suka tgk..

    ReplyDelete
  7. eii..geramnyer tgk..dah mcm anak patung..ni kalau depan saya mau saya penyek2 anak cik rose ni....bdk tgh nk berjalan ni mmg comey sgguh la..

    ReplyDelete
  8. hihii nsb ibu smpt sambut..hehee.. lbh kurg alisha jugaklah.. alisha dulu byk kali jth tlntang ketika nk blajo jln tp xpnh serik..hihii

    ReplyDelete
  9. jap lagi pandai la syifa berjalan.. tu dah berani meniti tu..

    ReplyDelete
  10. comel sgt2 syifa nie... rs geram je tgk pipi die, hehe.. >_<

    kalo die leh jln nie, msti abis 1 umah die dh round, ngehehehe..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠