BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!

Author : Cik Rose Cute | 3:46 PM | 14Total Comments |


 Segmen nie dari Mak Dara.....So,aku pun teringin nak join.....untuk menghargai sesiapa yang sudi meninggalkan komen di blog aku yang tak seberapa nie....
Kat bawah nie adalah senarai orang yg setia komen kat blog aku hari nie gan semalam...

Yang lain-lain jangan terasa tau hihihi...Mak dara nak max 10 sahaja....

P/S:Cik rose nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada top 10 komen...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. huhu..sy dah x top commentator dah kat blog ni..skang dah bizilah cik rose..x smpt nk BW selalu..tp sy x lupa cik rose..kalau smpt mmg baca blog cute ni hehe

    ReplyDelete
  2. wah..hebat..bukan snng nak cr pengomen tegar~

    ReplyDelete
  3. aik.. nama sy ada..hihi

    emm sgmen apa ni ek.. nk g terjah gak la..hihii

    ReplyDelete
  4. sy setia pembaca blog akak :P hehehe!

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  6. nana xde widget tu,hee...nk try ngk la:)

    ReplyDelete
  7. wah bleh BW pas nie... tenkiu :)

    ReplyDelete
  8. Memang selayaknya mereka dapat...heheheh.
    Macam ni kena komen banyak2

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

    ReplyDelete
  10. hehe..tahniah..rse mc nak join jgk ^^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠