Seronoknya Dapat Kembar 3

Author : Cik Rose Cute | 9:11 PM | 10Total Comments |


 
 
Seronoknya kalau aku di sahkan mengandung kembar 3....hehehe...itu hanya angan2 mat jenin jer.....Korang ada tak berangan cam aku?....hehehe mesti adakan.....Untung wanita nie berumur 23 tahun dapat baby kembar 3...dah la kembar 3 seiras pulak tue.....Yang paling best ketiga-tiganya perempuan....
http://4.bp.blogspot.com/-wtOxuXhdXV4/TyaEo2TPLDI/AAAAAAAAG1g/-TYwgXTO41w/s320/BAYI.jpg

 Comelnya...geram aku tengok....

Seorang ibu terkejut besar apabila dia melahirkan bayi kembar 3 seiras yang hanya berlaku sekali setiap 200 juta kelahiran...
Ketiga-tiga kembar perempuan seiras tersebut merupakan kelahiran luar biasa kerana mereka benar-benar mengagumkan berikutan menpunyai wajah yg benar2 seiras.


Ibu bayi berkenaan,Carmela Testa, 23 yang juga seorang bidan selalunya membantu melahirkan beberapa bayi,kali ini dia di bantu oleh beberapa rakannya di wad bersalin Peter Borough,london untuk melahirkan ketiga-tiga kembar  perempuannya itu.

"Saya tahu mereka seiras kerana hanya terdapat satu uri,jadi mereka dari telur yg sama" kata beliau.

Ketiga-tiga kembarnya itu selamat di lahirkan melalui kaedah pembedahan pada januari lalu kerana tidak cukup bulan.Kembar comel itu menpunyai berat antara 1.47  hingga 1.64 kilogram kemudian di masukkan ke dalam inkubator selama tiga minggu sehingga mereka cukup kuat untuk di bawa pulang.....

P/S: Seronoknya dapat baby kembarkan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. memang seronok dapat bby kembar..:D

    ReplyDelete
  2. Kata org tua2 kalau makan pisang berkembar akan dpt anak kembar. Kalau nak anak kembar tiga kena makan ayam kembar tiga kot??

    ReplyDelete
  3. Pehh!!! kembar 3 dapat best..time bila semua melalak...kekkekek

    ReplyDelete
  4. hihi..suka je tengok twins ni..tapi takut tak terhandle aje..

    ReplyDelete
  5. comel betoi ank dia.. geramnya tgk.. comel pulak tersengih2 tu...:-)

    ReplyDelete
  6. comelnyeeeeee.... sampai 3 tuuu

    ReplyDelete
  7. adoi sekali keluar tiga.mmg bonus!

    ReplyDelete
  8. aida pun amat berhajat nak kembar. but semua tu rezeki Allah kan... baby dlm perut ni pun da scan ~ seorang baby yg sihat alhamdullillah :)
    tq ye sebab join GA simple aida :)

    nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠