Bloglist : Sahabat Puteri Kasih

Author : Cik Rose Cute | 4:43 PM | 7Total Comments |

Aku jumpa  segmen yang simple nie dari blog Mia terus terasa nak join hehehe..... Tarikh tutupnya ialah pada 21/2/2012. Sesiapa yang  singgah blog aku dan terasa ingin join klik banner di atas okey...

Faedah join bloglist Puteri Kasih

1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet nie...
2) Hari-hari puteri Kasih  akan singgah ke blog korang baca entry korang okey....
3) Puteri Kasih akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri Kasih publish (bergilir2)
4) Puteri Kasih akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)

Tarikh tutup : 21/2/2012
p/s: Best tak segmen nie....kalau best cepat2 join ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. terima kasih sudi join yer dear :)

    ReplyDelete
  2. wah.. mcm best je sgmen ni..hihii

    nanti free nk join gk la..

    ReplyDelete
  3. best,.tp tak terkejar nak join.tgh menyibukkan diri buat aktiviti tidur jer disiang hari.kehkeh..

    ReplyDelete
  4. jejalan sini dari segmen yang sama... http://www.mialiana.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

    ReplyDelete
  5. kite datang jauh dari blog puteri kasih...jom singgah blog kite...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠