Dapat Teka Gambar Dari AsWifeAsMom

Author : Cik Rose Cute | 4:11 PM | 10Total Comments |
aku dapat meneka gambar yang berada di bawah hehehe...Hasil dari tekaan aku yang betul...AsWifeAsMom telah menganugerahkan Award yang cantik nie....







gambar di atas tuelah..yg aku dapat teka hehehe


 Memang betul orang tengah baring....Korang mest pernah tengok gambar niekan....Di sebalik gambar ada kisahnya....Aku pun tak ingat Kisahnya.....Terima kasih AsWifeAsMom....Cantik award tue...

P/S: Ada sesiapa tahu kisah gambar nie....boleh la share...aku suka pasal2 sejarah nie...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. Wahhh...congratss...Genius Mum tu..:)

    ReplyDelete
  2. tu bukan gunung dkat tasik dayang bunting ke?

    ReplyDelete
  3. tahniah cik rose..ctk award tu..kita pun tak tau pasal sejarah ni.

    ReplyDelete
  4. hehehe...nnt history ttg pulau tu sy buat yek..
    tunggu...........

    ReplyDelete
  5. cantik award tu.. emm saya pun xtau psl sjarah pulau tu..

    btw, tahniah :-)

    ReplyDelete
  6. owh..br sy prasan ade pic org tgh baring...
    igtkn gunung biase je td, hehe...
    congrats Cik Rose~!!

    ReplyDelete
  7. cantik awardnya ... tak pernah tengok lak gunung tu .. tapi teringat kisah gunung bunting hehehe ..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠