Vanilla Coklat Popularkan Aiman Hakim Ridza

Author : Cik Rose Cute | 8:18 AM | 16Total Comments |
Korang mesti tergila-gila dengan hero dalam Vanilla Coklat tue.....hihihi  gadis-gadis remaja di luar sana siapakah jejaka idaman mereka sekarang, jangan terkejut jika jawapannya bukan Aaron Aziz. Rata-rata gadis remaja hari ini menggilai Aiman Hakim Ridza, pelakon utama drama Vanilla Coklat yang sedang hangat di TV3 sekarang.
aiman hakim ridza
Sebelum bergelar pelakon, Aiman Hakim Ridza merupakan salah seorang protege program Mentor. Gurunya tak lain tak bukan ialah Rahim Maarof. Mungkin tiada rezeki di bidang nyanyian, Aiman terjun ke bidang lakonan dan terus meletup dengan drama pertamanya, Vanilla Coklat. Lakonan romantik Aiman bersama Izara di dalam tersebut ternyata meruntun jiwa para gadis.
vanilla coklat
Semoga Aiman Hakim Ridza terus maju jaya di dalam apa jua bidang yang diceburi. Sila LIKE Facebook Aiman Hakim Ridza tanda sokongan anda kepadanya. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. masa dlm mentor mmg hancuss aiman ni nyanyi..rupanya bakat dan rezeki dia dlm bidang lakonan..

    ReplyDelete
  2. stuju2,sy pon asal nya xkenal....pape pon citer ni memang superbbbb best,hihihi...

    ReplyDelete
  3. salam Rose..k.atie xpernah tgk citer ni.Citer org muda2 jer ni..hihi.Orgnya kacak sbb tu ramai gadis2 minat dgnnya..lgpon single lagi kot.:D

    Terima kasih inform ttg kemenangan k.atie ya.Muahhhhhh..:)

    ReplyDelete
  4. Cantik header baru!..rajin Rose brtukar2 header..k.atie xpandai..:)

    ReplyDelete
  5. takan fb jep , twitter ? hehehe ~

    ReplyDelete
  6. Ha'a la... memang kacak! Mcm mana kita bleh tak terperasan. Nak buat entry gak la ttg dia nt.

    ReplyDelete
  7. sy kanal aiman ni ms dia join mentor la :-)

    ReplyDelete
  8. suka tengok vanila coklat...sweet je citer dia

    ReplyDelete
  9. hahaha kalau sy ckp sy gilakan mamat ni,gay pulak bunyi nya nanti...kehkehkehh...apa apa pun, xnah g tgk vanila ckolat tu.ramai yang cakap best,tapi tak berkesempatan lagi...adess =_=

    ReplyDelete
  10. tak ikut sgt drama ne..tpi mmg kenal la mamat ne protege rahim maarof(^_^)

    ReplyDelete
  11. ORG HENSEM,MESTI BYK ORG 'LIKE'..HEHE

    ReplyDelete
  12. haha betulla, sy terus minat dia ni bila tgk vanilla coklat haha :D

    ReplyDelete
  13. setuju..baru kenal aiman nie..dh la sy jenis tak ikut mentor..

    ReplyDelete
  14. Katanya nanti Ada Filem Vanilla cekelat plak kan...M mmg peminat setia cerita VC ni...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠