Comelnya Ana Raffali...

Author : Cik Rose Cute | 2:50 PM | 15Total Comments |
Comelkan.....ingat time aku kawin dulu hihihi....aku suka tengok kalau perempuan pakai baju pengantin nie....berseri-seri...Semoga Ana Raffali Bahagia bersama insan pilihan...

Hanya dengan sekali lafaz, juara Anugerah Juara Lagu 25, Ana Raffali sah bergelar isteri kepada Ahmad Aznaim Abdullah (Naim), tepat jam 11.55 pagi tadi, di Masjid Al Hidayah, Taman Melawati. Pasangan dinikahkan oleh bapa Ana Raffali, Mohd Raffali Mohd Nor dengan mas kahwin RM11,214. Dalam majlis itu, Ana menerima tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki dan dibalas dengan sembilan dulang oleh pihak permpuan.

 
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. manis je seri pengantin baru ni kan... :)

    ReplyDelete
  2. mmg comel btul ana raffali ni...manis jer dah bergelar isteri org..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. dah selamat.. cantik baju dia kan..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya Ana..tambah2 bila dh brtudungkan?
    Kaler bajunya pon cantik..lain pada yg lain..grey.jarang org guna kaler ni,biasa putih je...

    ReplyDelete
  5. comey kan bila ana dah bertudung..selamat pengantin baru ....

    selamat petang cik rose :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah berjalan lancar..:)

    ReplyDelete
  7. org dah cantik bertambah cantik lg bila dah bertudung..alhamdulillah..moga bertambah murah rezeki ana :)

    ReplyDelete
  8. Betul tu cute je, pengantin baru ni

    ReplyDelete
  9. manis ana raffali bertudung kan ;)

    ReplyDelete
  10. Cantik dan berseri Ana Rafali ni :)

    Baju dia pun sangat cantik :P


    p/s : No telepon tu mxs or clcm or digi?

    ReplyDelete
  11. comel je, hehhe alhamdulillah dia dah bertudung.. hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠