Lelaki Dan Wanita Mesti nak yang cantik...

Author : Cik Rose Cute | 9:29 AM | 20Total Comments |
Lelaki...kalau cari makwe mesti nak yang cantik,kurus dan gebu...betul tak?...Siapa sokong gan pendapat aku....Aku pun pelik...Perempuan pun begitu juga...ingin menpunyai pakwe yang berbadan tegap,muka macho dan ala-ala muka artis k-pop hehehe....Tak semestinya yang cantik dan macho tue dapat membahagiakan kita.......Bab kata Ustaz Azhar Idrus...."dok comel tak per...boleh tutup lampu" hehehe..


Betul Jugok ayat dia.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. bagi cheqna
    RUPA BUKAN UKURAN KEIKHLASAN HATI JADI REBUTAN
    =)

    ReplyDelete
  2. KALAU RUPA CANTIK/KACAK TP PERANGAI MCM HANTU BAIK TAK PAYAH..*__*

    ReplyDelete
  3. Cantik besi akan karat, cantik tubuh akan luntur. Tapi cantik budi akan dikenang hingga ke mati...

    ReplyDelete
  4. hihi yg tak hensem/lawa pun nak carik pasangan yg cantik/hensem

    ReplyDelete
  5. hipokritlah kata taknak yang cantik.... first attemp mesti pd cantik dulu... subjektif pun cantik tu.. kekadang bagi kita cantik, org lain nampak biasa2 je..

    ReplyDelete
  6. kalau hati baik perangai pon best muka selipar jepun pon nmpk cam takeshi kaneshiro hehe

    ReplyDelete
  7. nana xkesah pn....btul kta cheqna tu:)

    ReplyDelete
  8. biarlah x cantik dimata org lain ttp cantik dimata suami hihihihi....

    ReplyDelete
  9. kan ? hihihi~ terima seadanya pasangan kita :')

    ReplyDelete
  10. @JR

    Betul la...JR..kalau cantik lentur jugak bila usia meningkat....hehehe...

    ReplyDelete
  11. @KhaiRin : anies

    hehehe....kalau tutup lampu...tak nampak apa2...

    ReplyDelete
  12. a'aa betoi tu.. org sk pilih2 kan.. nak semua yg ok.. (temasuk diri sendiri) masa zaman ank dara dulu la.. tp bila dah makin matang.. perubahan pemikiran.. sbnarnya rupa bkn jaminan.. Cam hubby saya walaupun tak handsome mcm aaron azizi.. *hahhaha* tapi hati baik.. hihii

    ReplyDelete
  13. haha..suka dengan ayat ustaz nie banyak makna betul.. rupa jadi ukuran.. bila dah dapat rupa ok..dalaman pulak teruk. huhu

    ReplyDelete
  14. hehe..tutup lampu, meraba2 la ehh??

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠