Aku nak rak putih nie...

Author : Cik Rose Cute | 12:26 PM | 13Total Comments |
Hai!...mesti korang dah makan kan...aku nak citer sikit pasal deco umah aku yang tak siap-siap lagi....Sebenarnya mendeconya dah tak berusik hehehe....Aku nak cat cik hubby aku tak kasi....katanya tak cantik kalau aku cat.....Pastukan...aku tengok kat wall facebook area Ikea terus aku berkenan dengan rak putih yang lekat kat dinding memang cantik ....kat bawah nie ada gambar rak putih tue..

 Korang nampak tak rak putih bawah tv  dalam gambar nie...cantikkan....Dah lama aku berkenan dengan rak putih tue  tau.....Sekarang nie...aku tengah bodek my hubby....nak ajak my hubby pegi IKEA....My hubby tak kisah sebenarnya kalau ajak ke mana-mana...Cuma my hubby tak tahu IKEA tue kat mana...memang tahu IKEA kat  Damansara....Tapi Damansarakan besar....Kalau nak kesana  kitaorang kena carik tempatnya bukan main pergi jer.......hehehehe....(nak ke tidak laki aku nie ke sana huhuhu) moga2 terbukak pintu hati my hubby  nak carik tempat IKEA tue....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. aah cantik dik
    bila putih tuu nampak kemas dan elegant kan
    akak suke warna itam .. nak jugak beli letak kat umah skrg .. tapi kena tunggu ongkoss ekekke

    hurmm pujuklah hubby , kalau dia nak pergi tu dah ok ;)

    ReplyDelete
  2. mmg cantik cik rose..kita minat gak kaler putih tp suami lebih pasa kaler itam plk.

    ReplyDelete
  3. ikea kat sebelah the curve damansara kak.. cari the curve opkos ade ikea.. jenuh jugak nk round dlm ikea tu.. rambang mate sbb sume barang cantik-cantik.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. kalo akak letak rak putih yg pendek skit tepi tv tu pn ok gak(^_^)

    ReplyDelete
  5. opss..tu bkn rmh akak ek?? ekk silap..hihi

    ReplyDelete
  6. @fieda

    ya ke fieda hihihi beza pandangan..

    ReplyDelete
  7. la...su ingat rumah akak tadi..tipah tertipu ropenya ...:)

    ReplyDelete
  8. wah!!!!cantek ruang tamu...simple tapi cantek...hehehh...singgah sineh....

    ReplyDelete
  9. a'aa cantik warna putih.. mak saya pun ada beli tp warna coklat.. bkn beli kat ikea tp kt tesco je..hihii

    ReplyDelete
  10. rak camtu rasanya cantik jugak kalo susun stori books dlm bilik

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠