Deco Rumah tak siap lagi...

Author : Cik Rose Cute | 8:22 AM | 35Total Comments |
Morning You All...Hari tue aku ada sebut pasal deco umahkan....Ramai yang bertanya pasal deco tue...dah siap ke belum....Pasal deco rumah tak siap lagi....My hubby dengan anak yang no 2 haziq hanif demam tiba-tiba...Sebab tue la aktiviti mendeco terbantut sekejap...Tak per..ada masa lagi untuk deco rumah sebelum raya hehehe...

 Baru tanggal wallpaper sebelah sini....korang nampak tak kat atas tue...belum bersih...tinggi...aku tak sampai....

Memula masuk umah nie....kitaorang cat separuh jer dan letak wallpaper kat tengah...pastu anak dara aku koyak...sikit demi sedikit...last2 cabut pasang wallpaper biru dan cat kaler biru....kena koyak lagi oleh anak-anak aku hehehe....

Area sini belum tanggal lagi....tak tahu bila pulak nak deco nie....sakit mata tengoknya hehehe....Kalau korang datang pun aku segan....

P/S:aku jeles tengok rumah orang cantik...lagi2 umah tue deconya ala-ala inggeris hehehe


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

35 comments:

  1. waaahh tak sbr nak tunggu selesai deco

    ReplyDelete
  2. penat jugak nak menaggal smeua ni yer... mmg sakit mata selagi tak siap kan..

    ReplyDelete
  3. Singgah baca.. awalnya dah deco untuk raya...? Nanti dah siap bolehlah saya datang :)

    ReplyDelete
  4. teruskn usaha deco2 rumah yek...(^_^)

    ReplyDelete
  5. deco cantik ongkos nyer pon cantik jg

    ReplyDelete
  6. Salam Rose..mesti klu dah siap,cantikkk!
    Tp k.atie xsuka guna wallpaper kat dinding umah..sekadar mengecat jer :D

    ReplyDelete
  7. Sket lagi dah nak cantik tu...

    ReplyDelete
  8. tak sabo nk nunggu semuanya selesai kan cik rose..

    ReplyDelete
  9. selamat berdeco...dah pilih ker nak letak warna ape cik rose???

    ReplyDelete
  10. sy pon tgh mood nk renovasi rumah ni cik rose..tp fulussssnya keringgg

    ReplyDelete
  11. cepat²lah siapkan x sabar nak tunggu hasilnya...

    ReplyDelete
  12. deco cantik-cantik, tak sabar nak tengok hasilnya ;D

    ReplyDelete
  13. kalau rumah cantik...mesti sedap je mata memandang kan...tak sabar nak tunggu siap deco tu..hee~

    ReplyDelete
  14. Lepas ni org lain plak yg jeles tgok hasil deco tbaru rumah Cik Rose Cute hehe..

    ReplyDelete
  15. Ada masa lagi nak deko lawa2, lepas publish la gambarnya, tak sabar nak tengok...

    ReplyDelete
  16. kita pon suka tgk rumah org yang cantik2..tak sabar rasanya nak deco rumah sendiri..

    ReplyDelete
  17. insyaAllah x lama g siaplahhh deco rumah Cik Rose tu ... Cik Adieb x sabar mau tengaokkk :)

    ReplyDelete
  18. lepas ni kalau dah deco cantik2 barulah senang kati kan.. nnti jgn lupa tepek gmbr tau kat sini bila dah siap...

    ReplyDelete
  19. saya dah lame x deco2 x berkesempatan tapi saya suka sangat lihat orang deco2..selamat mendeco ye..

    ReplyDelete
  20. waw rajinnya deco2 rumah..nati dah siap uplod lagi ea :)

    ReplyDelete
  21. rmh haku pn samer weiiii...s edih la. x leh nk letak pe pe pn. malu jerk biler org kater sok maknyer grafik tapi umah cam tongkang pecah. huwaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. tu la risiko bila anak tengah membesar...conteng dinding,koyak wallpaper..
    heheheh...
    saya dulu pun nak bubuh wallpaper tapi bila suami kata belum masanya rasa betul jugak dia cakap..

    jadi cat je la..
    tunggu depa dah paham nanti baru nak pasang wall paper

    ReplyDelete
  23. @Amy Syaquena

    sama ler gan Cik rose...suka tengok umah orang deco hehehe

    ReplyDelete
  24. umah zr pun x berdeco sgt psl kdng2 tu x tercapai dek tenaga ku huhuhuhu... huby x creative.. bg dia janji umah bersih udah

    ** tq sudi singgah blog kite

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠