B'Young Zhulian Sajer Cuba Test

Author : Cik Rose Cute | 1:00 PM | 36Total Comments |
hehehe....aku saje jer nak cerita pasal produk nie....Aku baru try hari nie....bukan beli satu kotak tue tau....(aku tak mampu beli satu kotak...mahal...) just untuk satu hari....Ada jiran offer rm 8.00 ringgi satu packet....
 yang untuk pagi....dah try minum pagi tadi lepas jogging...

nie untuk petang....belum try lagi...

Yang nie pulak untuk malam.....3 packet nie baru aku try....rasa airnya masam2 sikit.....kira aku boleh terima kat tekak aku....Korang ada tak beli sekotak....?Orang bekerja mesti mampukan....Jom! kita baca apa kelebihannya.....

B'Young    
        
B'Young Supreme Gold memberikan formulasi minuman berfungsi yang sungguh unik lagi luar biasa yang memberikan tubuh anda nutrien yang kaya, penting dan sangat diperlukan bagi imbangan pemakanan yang sihat setiap hari. B'Young Supreme Gold memberikan rangsangan berkuasa dengan formulasi berkhasiat yang direka secara saintifik bagi meningkatkan ketahanan tubuh, mengunjur kepada peningkatan kesihatan dan tenaga tubuh secara amnya. Formulasinya yang terbukti, tidak seperti suplemen kesihatan konvensional lain dan kombinasi keunikan ramuan semula jadinya menawarkan minuman berfungsi peningkat kesihatan yang menyeluruh dalam pasaran hari ini. Mulalah menikmati tenaga muda yang diperbaharui dan berikan tubuh anda rangsangan yang ia perlukan bagi merasai kemudaan semula! B'Young Supreme Gold adalah ideal diminum dalam jangka panjang bagi mendapatkan kebaikannya serta mengekalkan tahap tertinggi nilai-nilai khasiat. Kekal muda, kekal sihat dan nikmati semangat baru daripada formulasi berfungsi hebat ini!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. erk..rm8 sepeket? mahalnya..huhu

    ReplyDelete
  2. UISHHH,LEH KEKAL MUDA..BGS NI..*__*

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Thanks datang komen blog Kaki Wayang yerrr..

    ReplyDelete
  5. 3 peket nak kenal telan waktu yg berbeza.emm...mmg mustahil utk ratu.kalau pil takpe.pape pun selamat mencuba cik rose :)

    ReplyDelete
  6. tu la kta tak koje kan..mana nk mampu..mesti muda jelita la kalau dapat amalkan selalu..

    ReplyDelete
  7. tibe2 teringat dkt arwah nenek saya.. dulu anak2 dia bg dia minum minuman ni lah.. utk kesihatan.. time tu nenek saya lumpuh..

    ReplyDelete
  8. salam Rose..Xpernah cuba.Mahal gak harganya ya..klu elok berbaloi gak membelinya..

    ReplyDelete
  9. @Bui Junaidi

    memang kekal muda...tapi tak mampu..mahal..

    ReplyDelete
  10. @the puffy clouds

    tak tahu lagi..baru guna untuk satu hari 3 packet..

    ReplyDelete
  11. @fieda

    betul fieda...kta tak keja...mana mampu..

    ReplyDelete
  12. pergh... klu 8rm satu nk minum pon rs syg..

    hahaha..

    tlg blikan satu.. pls... :D

    ReplyDelete
  13. nnti btambah2 cantik la cik rose..
    aritu lya makan my girl.. tp dh xmkn..sbb ssh nk dpt stok tu

    ReplyDelete
  14. dulu pemes gak ni,
    produk keluaran zhulian,
    hehe menarik :)

    ReplyDelete
  15. minuman kesihatan camnie mmg la mahal kn? hehe..

    ade prubahan x pas minum nie? ^_^

    ReplyDelete
  16. CIK rose..baru pas minum..wek2...x sedap...dpt free...bantai je...satu pek besar tu..cik en minum tuk kurus...ehheh...tp dah fenin2 ni,,,cmne?:p

    ReplyDelete
  17. Salam.. Saya nak kongsi sikit tentang produk ni.. Produk ni mmg bagus. knp sye kate bagus? sbb die ade insuran 1juta USD. halal jakim n diperbuat dari 60 ramuan y terdiri daripada sayuran buah2an n bijirin.. (nak tye mampu ke klu kite nak blend semua sayur2an buah2an n bijirin dalam satu mase huhu..) tentang harga mmg mahal sbb bahan2 kebanyakkan dari bahan yang berkualiti tanpa bahan pengawit (bahan kimia). pastu yang paling best b'young ni dicipta oleh anak tempatan.. orang melayu.. Prof Dr Azhar mad Esa.. (Produk luar yang x tau sape cipta korang makan produk org melayu cipta korg takut nak makan, pastu banyak alasan). B'young ni pemakanan sel sari hujung rambut sehingga hujung kaki.. dan juga boleh merencat kan sel kansel dalam badan kita.. (dah sakit dah kene kansel berpuluh ribu sanggup Bayar.. dah kene buang payudara, rahim, n organ2 lain korang sanggup.. Allah cipta kita kan dengan sifat yang cukup.. jd klu kita blk kepadanya biarlah semua sifat tu cukup..) wasalam..

    ReplyDelete
  18. salam semua tadi google psl byoung zhulian ni. saya ada 3 kotak. 1 kotak da bukak and tak habis. sbb sy x suka rasa dia. so ada lg 2 kotak. ingat nak jual murah2. je. dari simpan. huhu . kalo nk ctc boleh email saya kat hazyati87@gmail.com

    ReplyDelete
  19. saya 3 kotak byoung unutk dijual murah2 huhu. mohon boleh hubungi saya di hazyati87@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada tarikh luput tak? Brp nk bg murah tuuuu..

      Delete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠