Syifa Rambut Pendek

Author : Cik Rose Cute | 6:27 PM | 21Total Comments |
Hai! You All...Dah petang baru aku up-date blog....Pagi tadi aku tak dapat up-date blog...kaki aku sakit....gara-gara berjogging hehehe....Sekarang nie dah kurang sikit....biasa la...kalau awal2 berjogging mesti sakit badan...Aku nak cerita pasal syifa dah potong rambut...Siapa yang potong? hehehe siapa lagi kalau bukan ibu yang mengerjakan rambutnya....Rambut depan gan belakang dah panjang sikit....Aku takut dia rimas aku potong depan gan belakang....Syifa nie..lehernya tak berapa nampak...tue yang susah bila dia rambut panjang....lehernya tak jinjang sangat...
 Waktu nie....rambutnya panjang lagi...

Ha...tengok dah pendek...dah macam jepun la pulak hehehe

Tunjuk gigi 2 batang kat korang hehehe...Bila nak tumbuh gigi atas entah....Anak aku yang nie...lambat sikit tumbuh gigi....Kakak gan Abangnya cepat tumbuh gigi....Tapi mulut si syifa nie bising betul....hehehe


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. syifa ni mbam betul kan cik rose..eii..kalau ada depan mata ni mau kena cubit pipi ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. tembamnya dia...comel sangat..geram tengok

    ReplyDelete
  3. comel sgt shifa.. dah besar dah.. sedap peluk ni

    ReplyDelete
  4. bambamnya pipi dia:) geram nak cubit2...hehe...

    ReplyDelete
  5. comelnya akak..saya suka mata dia...anyway dah follow akak..thanks sebab sudi follow blog saya yang x seberapa:)

    ReplyDelete
  6. alala...comelnye...ade 2 btg je gigi dia...huhu

    ReplyDelete
  7. Singgah tengok baby comel 2 gigi. :)

    ReplyDelete
  8. alalala.. omelnya syifa senyum

    ReplyDelete
  9. salam Rose..Ala,tomeinya syifaaaa.Klu ada kat depan acik atie mmg kena geget2 lar..hihi
    bape bln ni rose?

    ReplyDelete
  10. geram betoi sy tgik rambut syifa ni... lurus sungguh..!!

    ReplyDelete
  11. alolorrrrr... comey benooo...

    sya lagi suka budak lmbat tumbuh gigi sbb bair lambat rosak kan...

    ReplyDelete
  12. comey, bambam btol syifa, suka, geram tengok..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠