Mak Mertua Datang

Author : Cik Rose Cute | 2:17 PM | 18Total Comments |
Hai! selamat petang....hari nie mak mertua aku nak datang....petang nanti sampai ler....Sorry....dua tiga hari nie...memang sibuk...blog korang pun aku tak singgah....Blog aku pun  tak sempat up-date...Memang aku sibuk .....Sibuk nak deco rumah......yang paling malas bukak wallpaper kat dinding umah aku...tu la pasal dulu sibuk nak pasang wallpaper.....betul tak? Dinding umah aku nak cat lain....Dah boring asyik duk mengadap wallpaper kaler biru jer hehehe...Tahun nie nak tukar baru....Nanti aku citer lagi...pasal nak deco umah....
 Wallpaper nie la aku sibuk nak bukak...mata aku dah boring hehehe...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. jgn lupa sembur pewangi glade hehehehe nnt bau sambal kt sofa tu bleh hilang

    ReplyDelete
  2. selamat mencabut wallpaper dan selamat menyambut mertua.hehe..

    ReplyDelete
  3. biasalh kan, asal MIL nak datang, mmg busy yg amat le kita.. :)

    ReplyDelete
  4. masih cantik wallpaper tu... tak pa deco-deco sempena raya thun ni...ok jugk plan awal2 ni kan?

    ReplyDelete
  5. nampak cantik lagi tu wallpaper nya..

    rumah kakyong ni tak pernah nyer nak deco2.. habis dikerjakan anak2..

    selamat melayan MIL yer..

    ReplyDelete
  6. pehh!! dahsyat mak mentua datang siap cat2 lagi..heheheh
    Mesti mak mentua sayang punya...!!!!

    ReplyDelete
  7. slmt mencabut wallpaper..hehe..lepas ni jgn letak wallpaper lg..

    ReplyDelete
  8. salam ziarah...wah mesti best kn mak mertua dtg..so mcm mn masak ape utk mak mertua? :)

    ReplyDelete
  9. wahhh akak nak deco ea??? slmt men deco! hehe







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  10. suro la eric casa impian deco an..heheeh..

    ReplyDelete
  11. Salam kenal ros, tq sudi singgah myhomework. Selama mendeko erk.

    ReplyDelete
  12. macam mana dengan kedatangan mak mentua? oke tak? hihi

    ReplyDelete
  13. cam dalam iklan lak..mak mertua nak datang...sibuk deko rumah..hehehhehe...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠