Mawi Dan Ikin Dapat Baby Girl

Author : Cik Rose Cute | 1:56 PM | 13Total Comments |
Alhamdulillah...selamat jugak ikin bersalin ya....apa-apa pun tahniah buat pasangan nie.....Walaupun lama menunggu...akhirnya lahir jugak pewaris untuk mereka berdua....Syukur...Nanti tak adalah gosip yg bukan-bukan lagi..pasal Mawi nak kawin satu lagikan....


image

"Melihatkan keadaan Ekin yang masih lagi belum boleh bersalin mengikut masa yang ditetapkan, dia diberikan ubat pelali oleh doktor. Syukur, kedua-duanya selamat,"  kata pengurus peribadi Mawi, Mohd Nasir Ismail, yang mengesahkan berita tersebut.
Ekin atau nama sebenarnya Nora’Asikin Rahmat, diberikan suntikan ubat pelali kerana mempunyai sedikit komplikasi untuk bersalin dan selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada pukul 4 pagi Selasa.
Sekali lagi , tahniah buat pasangan bahagia nie....Aku paling suka dengar berita orang dapat baby nie hehehe....
Sumber – Mstar


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. ALHAMDULILLAH..MESTI HEPI MAWI DAN EKIN KAN..*__*

    ReplyDelete
  2. tahniah mawi dan ekin...
    tak saba nak tengok wajah baby girl...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...selamat akhirnya..jadi bapak dah mawi ye..

    ye la cik rose saya pun jarang mkn luar mmg selalu masak je..tak kisah lah tak sedap pun kan..

    ReplyDelete
  4. tp dia bersalin operate ker..operate la kan dh kena ubat pelali tu...kalau normal camner nk meneran dh kena pelali..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. lama tungu.. akhirnya mawi dah jd papa :-)

    ReplyDelete
  6. tak sabaq nak tgk bb dorang,mesti comey kan...tahniah buat mawi dan ekin ...alhamdulillah ..B-)

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd mawi & ekin!

    thx ye sudi singgah blog kite..salam kenal & wina follow balik :-)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. smg kehidupan mereka lebih baik dari semasa ke semasa..

    ReplyDelete
  9. wah die dapat bb girl ke? bestnyeeee..nak la jugak bb gurl !!!!

    ReplyDelete
  10. rezeki mawi. ina naim pun dah nak tambah satu lagi.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠